maanantai 30. kesäkuuta 2014

Lakkoja, lakkoja

Ihihii! Tähän väliin pikainen katsaus mun viimeaikaisimpiin lakkaostoksiin. (Vanhatkin vielä esittelemättä, köh köh!) Halusin välttämättä saada näppeihini pari Opin hiekkalakkaa ennen kuin ne katoavat kaupoista ja siinä samalla tuli kahmittua mukaan vähän muutakin.

Lakkoja
Orly: Black Hole / O.P.I: Solitaire / Emotions / When Monkeys Fly / I Snow You Love Me / Blush Hour /
I Just Can't Cope-acabana / China Glaze: Mosaic Madness

Tilasin siis kuusi Opia, China Glazen, Orlyn ja Seche Viten, jonka jätin pois kuvasta, koska siinä ei ole hirveästi nähtävää. Kahta näistä kerkesinkin jo kokeilla, joten niistä lisää myöhemmin.

Vähän lähempää:

Opi Blush Hour, Orly Black Hole

O.P.I: Blush Hour / Orly: Black Hole

Blush Hour on niin ihanan marjaisan värinen hilehässäkkä. Siinä on jännä koostumus, sillä tikulle lakatessa huomasin, että siinä on pikkiriikkisiä hiekkamaisia "murusia" seassa. Vähän niin kuin hilettä, mutta se ei kimalla. Erikoista. Pitää perehtyä tähän lakkaan paremmin sitten kun saan sen kynsille asti.

Orlyn Black Holen taas halusin, koska olen heikkona hilehässäköihin, jellyihin ja pyöreään hileeseen. Ja tässä lakassa on kaikkia niitä. Sen lisäksi lakasta löytyy myös sinistä tikkuhilettä ja valkoisia mattahileitä.

Opi When Monkeys Fly, I Snow You Love Me

O.P.I : When Monkeys Fly / I Snow You Love Me

Ja sitten olen heikkona myös hologrammihileeseen. When Monkeys Fly oli rakkautta ensisilmäyksellä, mutta se jäi ostamatta, koska kuulin, että hileet eivät asetu nätisti kynnelle. Vähän aikaa sitten kuitenkin luin parista blogista, että hileet mystisesti korjaantuvat muutaman kuukauden jälkeen. En tiedä, miten se muka voisi olla mahdollista, mutta se kuitenkin riitti mulle syyksi ostaa tämä lakka. :D Ei hileet ainakaan tikulla pahemmin käpristyneet.

I Snow You Love Me:tä ajattelin käyttää koristelussa strassien korvikkeena. Tai mitä nyt keksinkään.

China Glaze Mosaic Madness

 China Glaze - Mosaic Madness

Mosaic Madnessissa on sinisiä ja mustia hileitä. Mustat eivät oikein näy pullossa, mutta kyllä ne siellä on. Mulla oli ennestään ehkä yksi kirkaspohjainen sininen hilelakka, joten tälle kaunokaiselle löytyy kyllä paikka mun kokoelmasta.

Onko kellään samoja?

***

Here are some new polishes I purchased! ^^ What's your favourite?

4 kommenttia:

 1. This is absolute glitter madness, all of them are very pretty!

  VastaaPoista
 2. ihania lakkoja <3 multa löytyy I Snow You Love Me :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanopa muuta. :) Snow on kyllä kätevän oloinen lakka koristeluun.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.