torstai 19. kesäkuuta 2014

Viidakossa

Tällä kertaa mulla on vähän erikoisemmat kynnet esiteltävänä, ainakin mun mittapuulla. Inspiroiduin eräästä hienosta kortista, joka tällä hetkellä koristaa askartelemaani seinäkalenteria. En enää muista, keneltä kortin sain, mutta hyvä, että sille on löytynyt paljon käyttöä.

Viidakko2

Kynsien pohjalakkana on China Glazen Smoke And Ashes matattuna. Se on musta lakka, jossa on paljon vihreitä kimallehippusia. Matattuna se näyttää äkkiseltään ihan tavalliselta mustalta, mutta hiput näkyvät lähempää tarkasteltuna. Smoke oli tuttua China Glaze -laatua ja levittyi hyvin ja peitti jo yhdellä kerroksella, mutta minä laitoin silti varulta kaksi.

Viidakko

Kukkaset maalasin akryyliväreillä. Hahmottelin ne ensin kokonaan valkoisella ja sen jälkeen väritin, kun ajattelin, että värit varmaan erottuu niin paremmin. Ei muuten ollut mikään nopea homma se. :D Meinasi keskittyminen alkaa jo herpaantua loppua kohden. Mutta oli se vaivan arvoista, koska tykkään lopputuloksesta.

Viidakko_peukku

Mulla tulee näistä kynsistä semmoinen satuviidakko mieleen ja senpä takia mulla on koko päivän soinut päässä se biisi Leijonakuninkaasta, jossa Timon laulaa, että "Viidakossa, näin viidakossa nukkuu jellona". :D Olisi varmaan pitänyt maalata se jellonakin jonnekin. Tämän lisäksi kynnet tuo mulle mieleen sen viidakon, joka kasvoi muumitalon ympärille. Kalenterin nurkassa onkin osuvasti vähän muumifilosofiaa. :D

Kalenteri

Hyvää juhannusta kaikille! Toivotaan, että lämpötila pysyy nollan yläpuolella.

***

This time I got inspired by a greeting card I received and then decorated my calendar with. For these nails I used China Glaze's Smoke And Ashes as a base colour and added a matte top coat over it. Smoke And Ashes is a black polish with a lot of green shimmer particles in it. The polish applied smoothly and needed only one coat for full coverage but I applied two anyway. With matte top coat the polish seems a lot like a regular black but once you take a closer look you can see the green flakes of shimmer in there.

I painted the flowers with white acrylic paint first and then coloured them in to make the colours pop more. It took a lot of time and was tiring but it was worth it because I like the result. The nails make me think of a fairytale jungle.

In the last picture you can see my calendar and what is left of the card. :D The quote in the right corner is from The Moomins and says "Now no one can guess that there's a rhino under my table".

Happy midsummer everyone! 

11 kommenttia:

 1. Mullekin tuli näistä mieleen Muumit, jo ennen kuin huomasin että kirjoitit asiasta! Juurikin se viidakko ja sitten jakso, jossa Muumipeikko ja kumppanit päättivät maalata Hemulin talon seinät uuteen uskoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, sepä hyvä. :D Itse en tullut ajatelleeksi Hemulin taloa, mutta nyt kun mainitsit niin kyllähän kynnet siihenkin sopii.

   Poista
 2. Ihanat kynnet, niin vekkulit :)

  VastaaPoista
 3. Very original design, you had a fantastic inspiration. Well done!

  VastaaPoista
 4. Oi mitkä kynnet, tykkään! ^_^

  VastaaPoista
 5. Vaivannäöstä saa multa aina plussapisteitä kynsienlaitossa, mutta näissä oot kyllä ehdottomasti myös onnistunut, eikä oo tarkka työskentely mennyt hukkaan. Todella kauniit ja suorastaan vaikuttavat lakkaukset!!

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.