sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Karkkikynnet

Osallistuin joku aika sitten Kynsiksi meni! -blogin lakkauskilpailuun, ja nyt kilpailijoiden kynnet on julkaistu ja siellä saisi käydä äänestämässä omaa suosikkiaan. Myös äänestäjien kesken arvotaan pieni palkinto. Jos haluaa äänestää, pitää olla Kynsiksi meni! -blogin julkinen lukija.


Tällaiset kynnet minä siis sain aikaan. Itse tykkäsin näistä ihan järjettömästi. Peukalon kynsi piti tosin tehä moneen kertaan uudestaan, ennen kuin olin tyytyväinen. Kynsissä on tuollaisia pieniä piparminttukarkkeja ja nimettömässä on olevinaan tikkari. :D Laitoin kynsiin myös yhden fimorusetin peukaloon ja yhden toisen rusetin etusormeen. Aiheena oli siis karkkikynnet ja minusta nämä on oikein onnistuneet. Kuva on ehkä vähän huono, kun otin sen illalla, eikä ollut enää luonnonvaloa.


Käytin kynsiin siis IsaDoran Power Pink ja Glorious Orange -värejä, Mavalan valkoista ja nähtävästi Make it -merkkistä väritöntä lakkaa.

3 kommenttia:

  1. Herkulliset kynnet! Bongasin sun microhelmi kysymyksen My Dream Nails blogin kommenttiboksista, enkä huomannut että kukaan olisi vielä vastannut, joten hakusanoilla nail art micro beads pitäisi löytyä =)

    VastaaPoista
  2. Kiva, että sinunkin mielestäsi. ;)
    Ahaa, kiitos. Nyt pääsenkin tilailemaan niitä.

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.