perjantai 18. marraskuuta 2011

Yksinkertainen on kaunista

En ole nyt vähään aikaan kerennyt postailla tänne mitään koulukiireiden takia. Huomasin kuitenkin, että minulla on vielä yksi vanha kuva yhdestä lakkauksesta, jota en ollut julkaissut.


Nämä tein joskus pari vuotta sitten - kylläpä se aika rientää - joulun aikoihin. Tykkäsin ainakin itse näistä kynsistä. Ei kauniin tarvitse aina olla niin monimutkaista. Lakat taisivat olla Mavalalta ja WetnWildilta.

Sitten muihin asioihin: I ♥ Nails -blogissa on meneillään pikkujouluarvonta, jossa on hieno palkinto. Että käykääpäs osallistumassa ja samalla katselemassa hienoja kynsiä ja tutoja. Tässä vielä kuva palkinnosta:
Lyhyestä virsi kaunis, joten päätän tämän postauksen tähän ja katson vielä yhden jakson Teini-ikäisä mutanttininjakilppareita ennen kuin menen nukkumaan.

2 kommenttia:

  1. Hih, nämähän ovat melkein samanlaiset kuin ne minun kynteni. :) Konadeilla kikkailu on joskus haastavaa ja riippuu todella paljon kuviosta miten hyvin se lähtee irti laatasta ja tarttuu kynteen. Voin kertoa, että epäonnistumisia on ollut paljon. x) Niissä pitsikynsissäkin vasen käsi oli aivan eri näköinen kuin kuvaamani oikea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, miten en ookaan huomannut tätä kommenttia. Noh, nyt reilun vuoden päästä huomasin. :D

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.