torstai 10. marraskuuta 2011

Paketteja postista

Pari viikkoa sitten tilaamani kynsihärpäkkeet saapuivat eilen ja tänään postissa. Jeejee. :D En muistaakseni tilannut enempää kuin kolme pakettia, joten enköhän nyt ole saanut kaikki.


Räpsäisin pikaisen kuvan. Eli tilasin supersöpön strassisekoituksen (vas.), jossa on erikokoisia kukkastrasseja, rusettistrasseja (vai mitä lie ovat nimeltään), erikokoisia helmenpuolikkaita, fimoja ja näyttäisi täällä seassa olevan myös jonkinlaisia pehmeitä muovikukkasia. Ja kaikkia värejä löytyy. Sitten tilasin myös rasiallisen tähden muotoisia koristeita (en nyt muista, miksi niitä kutsuttiin) ja hileitä. Kuvassa nuo hileet näyttävät aika haaleilta, mutta luonnossa ne ovat kirkkaamman värisiä. Nämä rasiat ovat minusta myös tosi käteviä.

Hong Kongista saamassani paketissa oli lisäksi tuollainen punainen lankajuttu. En tiedä, mikä se on, mutta pidän sen silti. Laitoin samaan kuvaan myös viimevuotisilta kiinalaisilta vaihtareilta saamani lahjat. Ne ovat varmaan jonkinlaisia onnenamuletteja. Tuo punainen näyttää kyllä vähän räjähtäneeltä noiden kahden muun rinnalla. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.