sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Shoppailua ja ilotulitusta

Tänään lähdettiin äitin kanssa shoppailemaan, koska minä tarvitsin uuden repun hajonneen tilalle ja tummanvihreän kynsilakan. Reppu löytyi, mutta kynsilakkaa ei. Minulle taitaa käydä joka joulu niin, että lähden ostamaan vartavasten jotain tiettyä väriä ja sitten sitä ei löydykään mistään.
Kävimme ensin Prismassa, mutta siellä on aika köyhä valikoima kynsilakkoja, joten en odottanutkaan löytäväni vihreää sieltä. Ikävä kyllä Kärkkäiselläkään ei ollut ainuttakaan tummanvihreää kynsilakkaa, vaikka muita ihania värejä ja sävyjä oli hyllyt notkollaan. Oli silti pakko valkata hyllyiltä neljä muuta kynsilakkaa.


Tämmöiset siis bongasin IsaDoralta. Olenkin jo vähän aikaa miettinyt, että hopeaa ja kultaista lakkaa pitäisi saada. Kaupassa oli myös ihana punainen, mutta en sitten raaskinut enää ostaa sitä, koska nämä maksoivat yhteensä jo yli 14 euroa. Lakat ovat nimeltään Silver Sparkles ja Gold Sparkles.


Veljenikin tuli katsomaan, mitä olin ostanut, ja kommentoi vain "aijjaa, sä ostit sinistä, keltasta ja valkosta kynsilakkaa." Tiedustelin, että onko hän mahdollisesti värisokea ja käskin katsoa vähän tarkemmin ja niinpä veljeni korjasikin: "ai, eiku keltasta ja harmaata." Huoh... Pojat...


Tässä sitten nämä ostamani Technicin ja Mavalan glitterkynsilakat. Minun oli ihan pakko saada tuo sinininen. Kerrassaan ihana sävy. Luonnossa lakka tosin näyttää tummemmalta. Ostin myös tuon Technicin tummanturkoosin, koska se oli minusta mielenkiintoisen värinen ja tuon tummemman vihreää ei kaupassa ollut. Meinasin ostaa myös ihanan punaisen glitterilakan, mutta ajattelin, että en loppujenlopuksi tarvi sitä, koska minulla on punaista glitteriä kotona ja jätin lakan kauppaan. Kärkkäisellä olikin kyllä nyt joulun kunniaksi paljon säihkyviä kimallelakkoja. Mutta se vihreä jäi nyt saamatta...

Kävin ensimmäistä kertaa Kärkkäisen askarteluosastolla metsästämässä kynsitarvikkeita, ja pikaisen hyllyjen kiertämisen jälkeen löysin erilaisia kimaltavia helmenpuolikkaita, jotka maksoivat muistaakseni 1.90 euroa per tällainen pussi. Ostin sitten nämä sydämet, vaikka osa ei kokonsa puolesta sovellukaan kynsiin liimattaviksi. Meinasin ostaa myös pienempiä liloja helmiä, mutta minusta pussissa ei ollut tarpeeksi täytettä lähes kahden euron hinnalla, joten jätin loput helmet kauppaan.


Ostin myös kaksi arkillista jouluisia tarroja, joita ajattelin kokeilla liimata kynsiini. Ostin lähtiessäni vielä hedelmäunelma pehmiksen.

Kärkkäisellä oli myös mahtava ilotulitus, jota kävimme äitin kanssa katsomassa. En muista koskaan nähneeni yhtä hienoja raketteja. Raketit olivat valtavia ja värikkäitä ja niitä oli paljon. Niistä lähti myös kova pamaus, joka tuntui ihan rintakehässä asti. Koko ilotulitus kesti ehkä viisi minuuttia, mutta oli se kyllä hieno ja varmasti kalliskin. Sääli, ettei minulla ollut kameraa mukana, mutta ehkä ilotulituksista olisi ollut hankala ottaa kuvia ja sainpahan itse ainakin keskittyä kunnolla pelkästään katselemiseen. Savua raketeista kyllä tuli paljon. Mietin vain, että jos täällä pikkukaupunginpahasessa ammutaan tuollaisia raketteja, niin minkäköhän laisia ne siellä Helsingissä ampuvat.

1 kommentti:

  1. Ihania lakkoja! Tuo sininen glitterlakka on upea! :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.