perjantai 11. marraskuuta 2011

Sitruunakynnet

Eilen vihdoinkin rupesin kunnolla kokeilemaan jo jonkin aikaa sitten tilaamiani fimoja. Näitä fimoja on kyllä yllätävän vaikea leikata; niistä meinaa aina tulla liian paksuja tai sitten leikkaa vahingossa vinoon ja tulee vain puolikkaita.


Otin kuvan vain yhdestä kynnestä, koska melkein kaikki muut meni huonosti. Fimojen lisäksi halusin päästä kokeilemaan myös uusia hileitä. Hyviltä vaikuttavat. Ensin piti kyllä jonkin aikaa taistella joidenkin purkkien kanssa, että sain ne auki, mutta tajusin sitten lopulta niksin.


Käytin näihin kynsiin Seppälän Selene -lakkoja. En olekaan aikaisemmin hirveästi käyttänyt näitä. Nämä lakat eivät olleet kovin peittäviä ja kuivuivat tosi hitaasti. Odotin aika kauan, että ensimmäinen kerros lakkaa kuivuisi ennen kuin laitoin uuden, mutta silti lakka meinasi vielä myöhemmin mennä ruttuun. Värit olivat kuitenkin loppujenlopuksi aika kivat ja lakka oli myös sopivan paksuista ja levittyi helposti.
Päällyslakkana käytin Make it merkkistä lakkaa.

Ja asiasta hirveen: Osaiskohan joku neuvoa minua, koska haluaisin esitellä kynsilakkani erillisellä sivulla, mutta en osaa luoda sitä. Eli tavallaan tuonne blogin nimen alle pitäisi tulla uusi kategoria, mutta haluaisin tämän sivun kuitenkin etusivuksi, enkä tiedä miten asetan sen niin. Laitetaanko uusi sivu menemällä Tekstit -> Muokkaa sivuja -> Uusi sivu/Luo sivu? En uskaltanut kokeilla, koska pelkään, että uusi sivu menisi jotenkin tämän päälle ja kaikki kirjoitukseni katoaisivat. Help pliis?
T: Tekniikan ihmelapsi

4 kommenttia:

 1. Joo. Kiitos. :)
  -Kissa

  VastaaPoista
 2. Millä olet leikellyt fimoja? Mattoveitsi on paras minun mielestäni. Muista, että ne fimon puolikkaatkin voi ihan hyvin käyttää, ei ne hukkaan mene.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän postauksen aikoihin kokeilin leikata ihan tavallisella pienellä keittiöveitsellä, mutta eihän se kovin hyvä ollut, terä oli liian paksu ja tylsä. Nyt leikkaan mattoveitsellä, jonka iskä minulle kaivoi jostain, ja tosi hyvin toimii. Hedelmistä säilytän kyllä puolikkaatkin, ainakin nykyään. Kukkien ja sudenkorentojen puolikkaat taas ei ihan toimi... :D

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.