tiistai 29. marraskuuta 2011

Pikkujoulukynnet

En olekaan nyt vähään aikaan kerennyt päivittää, vaikka kynsiä olenkin lakkaillut ahkerasti. Tein kynnet Yónan pikkujoulukynsikilpailuun ja tulin kolmanneksi! Voi sitä riemua kun sain tietää. :D Kerrankin (melkein) voitan jotain! Pieni palkintokin pitäisi postissa tulla. *kiitos ja kumarrus* Olen nyt kyllä aika tyytyväinen itseeni. ;D Ja käykääpäs katsomassa Yóna's Secret Chamberissa myös ekan ja tokan sijan saaneet kynnet. Oikein hienoja ovat.Tässä siis pari kuvaa niistä kynsistä. Ensin en millään meinannut saada aikaan minkään sortin jouluisia kynsiä. Tein sitten tällaiset tummemmat, kun punaisen värin kanssa tökki niin paljon. Lakka on Maybellinen Midnight Blue, joka on siis todella tummansininen, melkein musta. Märkänä se näyttää hieman sinisemmältä kuin sitten kuivana. Ensin en oikein tykännyt tästä lakasta, mutta nyt pidän siitä.
Tein kynsiin kuvioita Konadin m51 laatalla ja Mavalan valkoisella lakalla ja reunustin ne ihan tavallisilla joulukortteihin tarkoitetuilla tarroilla, joita kaupat ovat tähän aikaan vuodesta väärällään. Löysin jostain laatikon pohjalta myös vanhoja kultaisia lumihiutaletarroja, joita leikkasin halki ja liimasin kynsien sivuun. Peukaloon liimasin isomman tarran.
Tarrojen kanssa oli minusta mukava väkerrellä ja laitoinkin niitä aika paljon. Päälle laitoin paksun kerroksen make it merkkistä päällyslakkaa ja tarrat pysyivätkin tosi hyvin. Niitä oli tosin hieman tympeä poistaa, koska kynsilakanpoistoaine muutti ne venyviksi ja kumimaisiksi.
Itse tykkäsin näistä kynsistä tosi paljon. Ne olisivat sopineet tosi hyvin kylän joulunavajaisiin, mutta ikävä kyllä en kuitenkaan päässyt mukaan, koska minulla oli juuri silloin lentsu. Minua harmittaa vieläkin tosi paljon, koska viime vuonnakin taisi käydä sama juttu. Sen siitä saa, kun lähtee pyöräilemään kouluun kaula paljaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.