sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Joulukynnet

Pääsinpäs vihdoinkin kirjautumaan blogiini. Minulla on ollut jotain häikkää tietokoneen kanssa. Ajattelin, että onkohan minulta kaikki ne vähäisetkin lukijat kaikonneet, mutta yllätyksekseni blogillani olikin yksi uusi lukija. :) Laitan tähän kuvan pikkujoulukynsistä, joilla osallistuin joku aika sitten Glitz & Glamin lakkauskilpailuun. En kuitenkaan pärjännyt kovin hyvin.


Tein siis tuollaisen maiseman, jossa on lunta, kuusi, sininen taivas ja tähtiä. Tein alle liukuvärjäyksen ja tuputtelin kynnen alaosaan valkoista lakkaa lumeksi. Leikkasin pieniä kuusen puolikkaita vanhasta askarteluteipistä. :D


Lakat:
- Sally Hansen, 440 Calypso Blue
- Bys
- Anytime, 14 Taikameri
- Make it, 01 Ice
- Mavala, 49 White
- Maybelline, 650 Midnight Blue

4 kommenttia:

 1. Tosi kivat! :) Mä tykkään maisemista kynsillä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos. :) Mää en ennen oikeen oo lakannu maisemia, koska ne on musta hankala saaja mahtuun kynsille. Niitä on kyllä kiva suunnitella.

  VastaaPoista
 3. En tiedä lohduttaako sinua yhtään, mutta olit minun suosikkien listalla. ;) Eli kun me raadin kanssa valittiin meidän mielestä parasta, niin olit minun top-3 listalla. ;)

  VastaaPoista
 4. Ai, no sehän on kiva kuulla. Kiitos. :))

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.