lauantai 24. joulukuuta 2011

Sähkönsiniset kynnet

Laitan nyt postauksen kynsistä, jotka tein Welcome to my nails -blogin lakkauskilpailuun. Halusin samalla päästä kokeilemaan uusia lakkoja ja strasseja. Blogissa on vielä pari päivää aikaa käydä äänestämässä omaa suosikkiian. Äänestäjille näyttäisi olevan luvassa myös pieni palkinto. Ja vaikka ette äänestäisikään, käykää ihmeessä ainakin katsomassa finalistien taiteilemat lakkaukset. :) Kilpailuun pääsee pomppaamaan suoraan Tästä.


Otin kuvan sisällä ikkunan edessä, ja värit ovat tällä kertaa oikein onnistuneet (hohoho). Sininen lakka on Golden Rosen Fantastic ja hopeinen lakka Isadoran Silver Sparkles. Ihania lakkoja molemmat. Kynnet ovat itsessään aika yksinkertaiset: siniselle pohjalle on maalattu hopeisia kuvioita. Kaverini sanoi, että kuviot muistuttavat poron tai hirven sarvia. :)


Tämä kuva on otettu lampun valossa. Hyvä kuva tämäkin (vaikka itse sanonkin xD), mutta väri on paljon himmeämmän näköinen.


Tarvoin ihan takapihalle asti ottamaan kuvia. Päädyin sitten siihen kultaiseen keskitiehen ja valitsin sisällä päivänvalossa otetun kuvan parhaaksi.


Tällä kertaa otin vielä kuvan käyttämistäni lakoista. Käytin siis Mavalan aluslakkaa ja pikakuivattajaa, Make it:n kirkasta lakkaa, Isadoran hopeista ja Goldren Rosen tummansinistä lakkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.