maanantai 19. joulukuuta 2011

Ostoksia, lahjoja ja palkintoja

Esittelen nyt kaikki uudet kynsijutut, joita olen viime aikoina saanut.

Ensiksi kuva Yóna's Secret Chamberin lakkauskilpailusta voittamistani tarroista ja fimoista. Nyt kyllä riittää kukkia kesää varten.

Sitten Seppälästä ostamani kynsilakat ja lakka, jonka äiti kauppareissulla valkkasi minulle.

Keltainen, sininen ja vihreä lakka ovat siis Seppälästä. Sinisellä ja vihreällä lakalla oli muistaakseni molemmilla hintaa 1.95 euroa eli tämä sininen lakka oli yllättävän halpa tuon kokoiseksi pulloksi. Ja väri on aivan ihana ja lakka peittävää. Hieman kyllä kummallista, että vihreä ja sininen lakkaputeli maksoivat saman verran, vaikka ovat aivan eri kokoisia. Wild and Crazyn lakka taisi maksaa 2.95 euroa eli se oli hieman kalliimpi kuin Golden Rosen lakat. Todella halpa oli silti tämäkin lakka.
En olekaan vielä kerennyt kokeilla kuin tuota sinistä väriä ja täytyy nyt vielä uudestaan sanoa, että sen sävy on aivan ihana. Ystävänikin tykkäsivät.

Ja lopuksi vielä joululahja ystävältäni.

Tadaa! Nämä strassit ovat siis peräisin eräästä ystäväni paidasta. Ne eivät vain oikein meinaa pysyä siinä kiinni. No, minulla on niille hyvää käyttöä. :D Tummansiniset ja hopeiset strassit sopivatkin kauniisti sen ostamani tummansinisen kynsilakan kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.