lauantai 17. joulukuuta 2011

Synttärikynnet

Ajattelin nyt laittaa kuvan kynsistä, joilla osallistuin Sonnelan synttärikynsikilpailuun. Pääsin finaaliin, mutta en kuitenkaan oikein pärjännyt - eikä ihme. Kilpailussa oli mukana paljon tosi hienoja ja laadukkaita lakkauksia. Seuraavaksi siis kuva, jonka lähetin kilpailuun:


Ihan kivat kynnet, vai mitä? Nämä olisivat kyllä käyneet prinsessakynsistäkin. Värit ovat tässä kuvassa kyllä hieman vääristyneet. Syytän valoa ja kameraa. Kuvaajassa ei  tietenkään ole mitään vikaa. *kröhöm*

Otin muutaman päivän päästä vielä pikaisesti uuden kuvan päiväsaikaan.


Tässä värit ovat oikein. Kynnet olivat siis korallin väriset, eli vähän vaaleanpunaisemmat kuin yllä olevassa kuvassa. Helmenpuolikkaat pysyivät paremmin kuin odotin. Pari oli silti jo lähtenyt irti, kun otin tämän kuvan.

Ensin lakkasin kynnet tavallisella valkoisella värillä ja sitten helmenvalkoisella. Levitin kärkiin vaaleanpunaista lakkaa ja töpöttelin sen päälle vielä korallin väristä. Lopuksi leimasin Konadilla paljon kukkasia ja liimasin helmenpuolikkaita ja fimorusetteja.

Käyttämäni lakat:
- Mavala, 49 White
- Make it 01 Ice
- Make it, 02 Sweet Sugar
- Colorama (vaaleanpunainen lakka, nimi oli kulunut pois)
- Isadora, 166 Coral

Käyttämäni Konad-laatat:
- m51
- m57
- m82

Huomenna laitan varmaan kuvan lakkauksista, joilla myöskin osallistuin erääseen kilpailuun. Ja jos en huomenna pääse koneelle, niin viimeistään maanantaina voin käydä koulun koneella. :)

4 kommenttia:

  1. Nämä oli yhdet lempparini kisassa, todella kauniit!

    VastaaPoista
  2. Minäpäs äänestin näitä kynsiä! (:

    VastaaPoista
  3. Oi, niinkö? Kiitos, kiva kuulla, että olivat onnistuneet ja muutkin tykkäsivät. ^^

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.