sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Taas yhdet joulukynnet

Osallistuin jokin aika sitten Pastelliunelmia -blogin lakkauskilpailuun. Aiheita oli kaksi, joulu ja talvi. Minä tein jouluiset kynnet ja kaverini talviset. Tavoitteena oli, että molemmat voittaisivat oman osionsa palkinnon, mutta eihän siinä nyt ihan niin käynyt. xD Kumpikaan meistä ei pärjännyt. Kilpailun voittajakynnet voi siis käydä katsomassa suoraan Tästä ja ystäväni tekemät kynnet Täältä. Ja tässä kuva niistä minun jouluisista kynsistä:


Tein jouluisen version viime kesäisistä sinisistä lakkauksista. (Sinisiin kynsiin pääsee nopsasti Tästä.) Tekniikka on molemmissa kynsissä sama, vaihdoin vain sinisen ja hopean punaiseen ja kultaan, ja koristelin joulukynnet näillä ihanilla tarroilla, en strasseilla. Valkoiset raidat tuputtelin meikkisienellä. Kuva valoittui hieman liikaa tai sitten kamera vääristi värejä, sillä oikeasti tuo punainen väri ei ole noin kirkas vaan ennemminkin... verenpunainen. >:D No, joka tapauksessa tykkään näistä kynsistä ja ne onnistuivat minusta hyvin. Sinisestä versiosta pidän kuitenkin enemmän ihanan värin takia.

Käyttämäni lakat:
- Make it, 01 Ice
- Mavala, Minute Quick-Finish
- Mavala, Super Base
- Mavala, 49 White
- WetnWild (punainen lakka)
- Isadora, 652 Gold Sparkles
- Technic, Jet Black

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.