lauantai 10. maaliskuuta 2012

Color Clubin lakka 878 ja synttärihöpinää

Testasin toissapäivänä Color Clubin vaaleansinistä Take Me To Chateau -lakkaa. Mulla oli omat epäilykseni tästä, koska aikaisemmin kokeilemani beige Pardon My French oli pettymys peittävyytensä puolesta. Sininen lakka yllätti minut kuitenkin positiivisesti: se oli peittävä, kuivui tosi nopsaan ja kiilsi kauniisti ilman päällyslakkaakin.

Ihana puhtaan vaaleansininen sävy.

Ja mullahan oli tosiaan eilen synttärit ja musta tuli virallisesti vanhus. En pitänyt mitään varsinaisia juhlia, mutta kutsuin kaverit muuten vaan viettämään leffailtaa. Sain lahjaksi suklaatia, lisää suklaatia ja mitäs muuta kuin kynsilakkaa. xD

Suklaatia


Sain elämäni ensimmäisen magneettilakan. Kiitos! ♥ Väriltään tää on tämmönen jännä tummanturkoosi, jossa on hopeaa seassa. Pitääkin testailla tätä jossain välissä.


Sitten sain tosi söpön paketin, tai ehkä oikeammin rasian. Mää itse asiassa tykkään erilaisista näteistä rasioista ja niitähän mulle onkin kertynyt.


Ja rasiasta paljastui pääsiäismunia ja niiden alta Models Ownin Zest A Peal -niminen lakka, joka on väriltään kauniin vaalean oranssi. (Kuva vähän hämää pinkin rasian takia.) Kaveri oli muistanut mun kertoneen, kuinka olin Seppälässä joutunut pähkäilemään vihreän ja oranssin lakan välillä ja päätynyt lopulta ostamaan vihreän. No, nyt on ihanan vihreän lakan seurana myös ihana oranssi. Kiitos!


Ja leffaillan leffoihinhan kuului Sherlock Holmes, Kaksin karkuteillä ja Legenda Suojelijoista. Kaksin karkuteillä ei nyt päässyt kuvaan mukaan. Me ei keretty katsoa tuota Legenda Suojelijoista, mutta onneksi sain sen kaverilta lainaan.
Harmi, kun mulle ei tullut mieleen ottaa meidän ruoista kuvia, mutta voin sanoa, että söin itseni eilen niin ähkyyn, että huhhuh.
Oli siis ihanat synttärit, vaikka me ei mitään muuta tehtykään kuin syötiin ja katsottiin TV:tä semmoset kuus tuntia. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.