maanantai 19. maaliskuuta 2012

Models Ownin lakat testissä

Nämä kaksi ihanan väristä Models Ownin lakkaa on kutsunut mua tuolta kirjahyllystä ja tänään sain sitten aikaseks ruveta laittaan niitä kynsille. Kyseessä siis lakat Endamame ja Zest A Piel.


Ikäväkseni mulla oli kuitenkin vähän vaikeuksia tämän vihreän lakan kanssa. Levittyvyys oli huono ja lakka jätti ns. kaljuja kohtia kynnelle. Kaikenlisäksi suti lähti korkista irti, enkä saanut sitä enää takaisin. Molemmat lakat jätti ekalla lakkauskerralla pieniä kuplia melkein joka kynnelle, mutta kun sitten otin kynnet uusiksi, niin kuplia ei enää tullut. Taisi siis olla lakkaajassa vika. Lakat myös haisi musta kummalle, mutta sillä ei nyt kai oo niin väliä. Olin siis pettynyt vihreän lakan korkkiin ja levittyvyyteen, mutta peittävyys oli molemmissa lakoissa ihan hyvä. 2-3 kerrosta oli musta hyvä.

 Kuva: Äiti

Ihan hauskat kynnet näistä musta tuli ja tykkään väreistä hirveesti. Yritin noihin tehä vielä jotain koristuksia, mutta homma ei menny ihan niinku Strömsöössä, joten ei niistä nyt tällä kertaa kuvaa.

2 kommenttia:

  1. Hei se mun Models Ownin vaaleensininen Baby Blues -lakan korkki tekee kans samaa!! Mut sit laitan sen korkin niinku kiinni ja sitten -kuin taikaiskusta- se on siinä jälleen kiinni ja ehjänä! :D Se myös haisee silleen jännälle.. Vähä voimakkaammalle ja erilaiselle ku muut lakat yleensä... Voih, kohtalotovereita!! *ilon kyyneliä*

    VastaaPoista
  2. Joo, sille mun korkille kävi kans niin, että nyt se onki yhtäkkiä taas kiinni siinä. xD Ööh, onkohan taas tullu haisteltua vähän liikaa lakkahuuruja?

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.