sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Kynsilakat Top10, kuvapläjäys!

Sain tämän monissa blogeissa jo näkyneen Top10 kynsilakat -haasteen Ida-Marialta, joten kiitoksia siis hänelle. Hänen blogiinsa pääsee Tästä. Oon yrittänyt vähän säästää tätä haastetta, koska mulla on tällä hetkellä jotain päälle 20 avaamatonta lakkaihanuutta, jotka saattais hyvinkin päästä mun suosikkilistalle. Mutta koska en voi arvostella kirjaa kannen perusteella, niin kokeilemattomat lakat ei nyt kerkeä tähän mukaan.

1. Ilmoita keneltä haasteen sait. Linkitä.
2. Listaa kuvat Top10 kynsilakoistasi satunnaisessa järjestyksessä.
3. Jaa haaste eteenpäin 5 bloggaajalle.

Minun Top10 kynsilakkani

1. Sally Hansen - 440  Calypso Blue
 

Ihana sininen lakka, jossa on seassa vihertävää shimmeriä. ♥ Peittävyys on hyvä ja lakka on helppo levittää. Tuo mulle meren mieleen. (Eikös Itämeri ole vähän vihertävä?)

 ***

2. Golden Rose - 184 tummansininen
 

Rakastuin tähän lakkaan ihan totaalisesti. Lemppareista lempparein. Lakka on ihana sähköinen syvän tummansininen, jossa seassa shimmeriä. Peittää ja levittyy hyvin. Tää on mun mielestä myös tyylikkäin lakkapullo, joka mulla on.

***

3. Color Club - 841 After Hours
 

Ihana shimmerinen lakka. En oo ihan varma onko tää musta vai tummanharmaa. Peittää ja levittyy hyvin, mutta Color Clubin lakkojen siveltimet sais musta olla vähän paksumpia. Mulla tulee tästä lakasta salmiakki mieleen.

***

 4. Rimmel - 436 White Bright
 

Rimmelin valkoinen lakka on siis tämän manikyyrin pohjalla oleva läpikuultava lakka. Ensin en tosiaan yhtään tykännyt tästä lakasta, koska luulin, että se olisi ollut peittävämpi. Mutta nyt tykkään käyttää tätä erityisesti manikyyrien kanssa. Peittävyyttä saisi silti olla läpikuultavaksikin lakaksi hiukan enemmän. Suti on hyvä ja leveä.

***

5. Mavala - 49 White
 

Laitanpa nyt Top10:iin ihan tavallisen valkoisen lakan. Tämä sen takia, että lakka on osoittautunut peittävyytensä ansiosta vallan mainioksi leimaamiseen. Kuivuu myös nopsaan. Huono puoli tässä on se, että kuten Mavalan lakoilla on tapana, korkki juuttuu aina kiinni. Neloskuvassa ranskiksen tipit on lakattu tällä.

***

6. Lumene - 14 Tule luokseni
 

En yleensä tykkää punaisesta, mutta tästä lakasta pidän. Sävy on tällainen lämpimän punainen. Lakka myös peittää tosi hyvin. Näissäkin kynsissä sitä taisi olla vain yksi kerros.

***

7. Make it - 02 Sweet Sugar


Kerrassaan ihana juhlava helmenvalkoinen lakka. Pelkään jo, että millon tämä loppuu ja löydänköhän kaupasta enää uutta. Laitan tämän lakan alle aina ensin tavallisen valkoisen lakan, niin lopputuloksesta tulee kirkkaampi ja peittävämpi. Huono puoli tässä lakassa on se, että siihen jää siveltimenvetorantuja (en keksinyt parempaakaan sanaa) ja siihen meinaa tulla pieniä kuplia. Mutta siis yksi mun lempilakoista kuitenkin. Tälläkin hetkellä kynsillä. ♥

***

8. Color Club - Take Me to Your Chateau


Nätti taivaansininen lakka, todella peittävä ja kuivuu yllättävän nopeasti. Ei mitään negatiivista sanottavaa.

***

9. Color Club - Lumin-Icecent


Siniharmaa shimmerinen lakka, joka tuo ihan jään mieleen. Jo yksi kerros peittää tosi hyvin. Tämä on semmonen lakka, että se tuntuu ihan hohtavan kynsillä.

***

10. Isadora - 76 Glorious Orange


Tämä on joku aika sitten loppuneen mielettömän kauniin oranssin lakkani muistolle. Todellakin nimensä veroinen lakka. Tämä oli väriltään tämmöinen räiskyvän oranssi, jossa oli seassa kultaista shimmeriä.

***

Tämä haaste on kiertänyt jo niin monessa blogissa, etten nyt osaa lähteä haastamaan ketään. Paitsi ystäväni Mumskin! :D Jos joku muu ei ole vielä tehnyt tätä, niin saa tehdä. Kommentoikaapas sitten linkkiä mulle niin voin käydä katsomassa teidän Top10 lakkanne. :)

2 kommenttia:

  1. Ihania lakkoja! Ompa hyvä, että tilasin tuon Lumin-icecentin ;)

    Mun lakkahaaste löytyy tästä, vaikka ootkin sen varmaan jo lukenut ;)
    http://rakkauskynsiin.blogspot.com/2012/03/top-10-kynsilakkani.html

    VastaaPoista
  2. Voi toi Isadoran oranssi näyttää upealle <3 Todella kauniita lakkoja muutenkin :)

    Olen itse haasteen tehnyt jo hetki sitten, jos kiinnostaa niin se löytyy täältä:
    http://nail-wonderland.blogspot.com/2012/02/top-10-kynsilakat.html

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.