sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Imelän pinkkiä

Laitan nyt tämmösen lyhyen ja ytimekkään pikapostauksen, koska mulla on pää vähän kipeä niin ei oikein ajatus kulje. Johtuu varmaan tästä kevään sokaisevasta kirkkaudesta, jota tunkee ikkunoista verhojenkin läpi. Hyh. (Voi ei, oon kirjottanut niin ahkerasti vampyyrifanfictioneita, että oon pian jo itse muuttumassa pimeydenolennoksi.)

Asiaan: Tein pari päivää sitten pinkin ranskiksen, joka ois nyt sitten tässä. Alla on nudenvärinen pohjalakka, jonka päällä kerros läpikuultavaa vaaleanpunaista shimmerlakkaa. Kärjet maalasin Color Clubin kirsikanvärisellä I Can't Believe It's Tofu -minilakalla ja koristelin... No, kyllähän tuosta kuvastakin näkyy, vaikka se taisikin tarkentua enemmän ruusuun kuin kynsiin.


Kuten oon jo aikaisemmin todennut, pinkki ei ole se mun väri. Tai oikeastaan I Can't Believe It's Tofu (mistäkähän ne näitä nimiä keksii :D) on vähän niin kuin pinkin ja punaisen väliltä. Laitoin lakkauksen päälle Dependin päällyslakan, joka on vähän sinertävä ja siksi taittoi lakkauksen värejä aavistuksen alkuperäistä vaaleanpunaisemmiksi. Ensin en yhtään tykänny näistä kynsistä, mutta nyt ne on jo ihan kivat. Pinkki on kai tottumiskysymys.

Lakat:
- Isadora, 112 Sublime Lily
- Wild and Crazy, 6 Sylva
- Color Club, I Can't Believe It's Tofu
- Mavala, 49 White
- Konad, Top Coat
- Depend, Top Coat

Muut:
- Konad -laatta m57
- Dependin strasseja

2 kommenttia:

  1. Hahaa! En olekkaan ainoa, joka ei lämpeä pinkille! Olen niin iloinen :D Se on mun mielestä jotenkin tylsä väri... Mutta kynnet on silti tosi kivat! :)

    Psst. Jos saan esittää ehdotuksen: ota sanavahvistus pois. Se on niin ärsyttävä ettei mitään rajaa.. Meinasin jättää sen takia kommentoimatta (yleensä jätänkin), mutta päätin tällä kertaa ottaa itseäni nskasta kiinni :D

    VastaaPoista
  2. Mää taas en tykkää pinkistä, koska se on niin räikeä. En tiedä, olen ihminen, joka tykkää sinisestä.
    Sanavahvistus? Hmmm... Ehkä olet oikeassa, en usko, että tarvitsen sitä. Otan sen pois (toivottavasti osaan xD). Kiitos, että huomautit.

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.