perjantai 2. maaliskuuta 2012

Vihdoinkin Beetle Juiceja

Oon kuolannut Models Ownin Beetle Juice -kokoelman lakkojen perään jo viikkotolkulla ja vihdoinkin sain näppeihini kaksi kyseisen kokoelman lakkaa. Ylivieskan Seppälässä oli vielä kahdenlaisia Beetle Juice -lakkoja jäljellä. Ja kaikki kynsilakat oli joko alennuksessa tai kolme kahden hinnalla. Otin siis kaksi Beetle Juicea ja sain valita vielä kolmannen lakan päälle.


Tässä siis Models Ownin lakat Golden Green, Emerald Black ja Endamame sekä Isadoran Forest -lakka, jonka ostin Kärkkäiseltä alennuksesta. Tunsin itseni niin onnekaaksi, kun löysin lempilakkamerkkini lakan hintaan 3.90. Normaalisti Isadoran lakat maksaa päälle seitsemän euroa, mikä on musta aivan liikaa lakan määrään nähden.
Vielä en oo kerennyt kokeilla näitä kynsille, koska sain aika vasta tehtyä itselleni vaaleanpunaisen ranskiksen, enkä raaski ottaa sitä vielä pois. Laitan siitä postauksen sitten myöhemmin.

Mutta siis... Tänään alko hiihtoloma! Hallelujah! Saa nukkua aamulla pitkään. *onnenkyyneleitä* Sen kunniaksi voinkin nyt kääntää nupit kaakkoon ruveta kuunteleen Adam Lambertia. ♥ Ja sitten pitää kirjottaa uus sivu mun keskeneräiseen Vampire Hunter D -ficciin. *fanityttöilyä* Öh, miten tämä nyt taas liittyikään kynsiin...?

1 kommentti:

  1. http://piriannes.blogspot.com/2012/03/haaste-top10-kynsilakat.html

    Sulle on haaste mun blogissa :)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.