lauantai 1. syyskuuta 2012

Hedelmäkynnet

Kesällä näin monissa blogeissa hedelmäkynsiä, mutta erityisesti tykkäsin Thulian in Wonderland -blogin hedelmäfimokynsistä, joiden punertava värimaailma oli kovasti mieleeni. Tässä olisi sitten mun versio.


Ensin nämä näytti mulle vähän liian övereiltä, mutta nyt oon oikein tykästynyt näihin. Eihän nämä loppujen lopuksi mitenkään erikoiset ole, mutta erilaiset koristeet tuo kivasti pieniä yksityiskohtia.
Laitoin kynsiin hyvin huomaamattoman nuden pohjalakan ja tein syvään uurretun ranskalaisen manikyyrin, joka toinen kynsi korallinvärisellä ja joka toinen oranssinpunaisella. Ripottelin kärkiin jonkin verran pehmeän oranssia hilettä. Fimot oli hiukka hankala kiinnittää tuonne sivuun, kun niitä piti painaa reunoista ja yrittää saada ne taipumaan kynnelle liikuttamatta niitä. Fimojen jälkeen lisäsin erivärisiä strasseja ja tähtipaljetteja. Läträsin koristeiden päälle paljon päällyslakkaa, joihinkin kynsiin vahingossa vähän turhankin paljon. Hyvin ovat kyllä kaikki koristeet pysyneet kohta viikon kiinni.


En tiedä miksi, mutta tykkään tosi paljon näistä mun tähtipaljeteista, vaikka niitä tuleekin käytettyä hyvin harvoin. Sääli vaan, että ne on varmaan maailman surkeimmassa säilytysrasiassa. Rasiassa on ikään kuin monta pientä osastoa erivärisille koristeille ja niiden päällä on pienet kannet. Joitakin luukuista ei vain meinaa millään saada auki. Onneksi oli käsillä pensseli, jota saattoi käyttää vipuna. Enää en uskalla laittaa paljettirasian luukkuja kiinni, kun pelkään, että niitä ei saa enää kukaan auki. :D


Tuosta päällyslakasta muuten vielä. En yhtään ymmärrä mikä on vikana, mutta kun laitan päällyslakkaa koristeiden päälle, niin jotkut niistä himmenevät ja kynsiin voi muutenkin tulla himmeitä kohtia. Jos päällyslakkaa laittaa toisen kerroksen himmeys saattaa kadota. Luulen, että vika on strasseissa, koska mulla on ollut tämä ongelma vain kun oon käyttänyt strasseja tästä mun uusimmasta hyrrästä. Mun pitää kokeilla toistuuko tämä sama ongelma myös muiden kuin Sally Hansenin pikakuivattavan päällyslakan kanssa. Onko kellään ollut samanlaista ongelmaa ja osaisko kukaan sanoa mistä se johtuu?

Käytetyt lakat:
• Isadora - 122 Sublime Lily
• Isadora - 166 Coral
• Color Club - 836 Feel the Beat
• Sally Hansen - Insta Dri Top Coat

Muut:
• hile
• fimot
• paljetit
• strassit

14 kommenttia:

 1. Mulla on tuo sama Sally Hansenin päälyslakka, eikä se mulla oo tuottanu mitään ongelmia... Mistä oot strassis hankkinu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanat kynnet -nettikaupasta. En sitten tiedä mistä he ovat strassinsa hankkineet...

   Poista
 2. Aika kamalat kynnet...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika turha kommentti. Perustele mielipiteesi, niin siitä saattaisi olla ehkä jotain hyötyä. Ja kommentoihan ensi kerralla omalla nimelläsi.

   Poista
 3. Tosi herkulliset kynnet! Mulla on muuten tämmöinen tunnsutus sulle, jos et ole sattunut saamaan: http://korkokengiss.blogspot.fi/2012/09/blogirakkautta.html :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos.
   En ole saanut tuota vielä, kiitos paljon!

   Poista
 4. Hauskat hetelmäkynnet, jotenkin kivan "erilaiset" :)

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä aivan törkeen makeet!

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.