lauantai 11. toukokuuta 2013

Arvontapalkinto

Voitin tässä taannoin Mimosan järkkäämän kynsiaiheisen arvonnan. Palkinto oli tosi mieluinen, kiitos hirmuisesti Mimosalle. Tällaista kivaa mulle kotiutui:


Swatchit lakoista varjossa

Ensimmäisessä kuvassa O.P.I:n käsirasva/vartalovoide, China Glazen vihreä hololakka nimeltä Laser Lime, oranssi Miss Selenen lakka, leopardikuvioinen viila ja kynsinauhaöljykynä. Kuolasin Laser Limeä jo, kun näin kuvan siitä ja on se kyllä tosi nätti ja kesäinen. Mulla ei ennestään ole mitään lakkaa, joka vähänkään muistuttaisi sitä. Kyseinen lakka kuuluu CG:n Tronica -kokoelmaan.
Sitten toinen rakkaus on tuo O.P.I:n käsirasva. Se tuoksuu niin hyvältä. En oikein osaa kuvailla tuoksua. Se on ihanan makea, mutta ei kuitenkaan sellainen ällömakea. Sanooko mitään? :D Purkissa lukee, että 'karpalo', mutta en osaa sanoa, onko tuoksu lähelläkään sitä, koska en tiedä miltä karpalot haisevat/maistuvat. Tuoksu ei myöskään ole liian voimakas, vaan juuri semmoinen sopiva.
Tuo viila taas on niin nätti, että en varmaan raaski edes käyttää sitä. xD Kynsinauhaöljykynää taas varmasti käytän ahkerasti. Mulla olikin jo ennestään mansikan ja sitruunan tuoksuiset kynsinauhaöljykynät, mutta niistä on jo yli puolet kulutettu. Tämän voittamani kynän tuoksu on aika mieto, enkä osaa siitäkään sen enempää sanoa.


Lähikuva toisesta hyrrästä

Palkintoon kuului myös erilaisia koristeita. On tekosilmiä, herkkusiirtokuvia, hyrrällinen isoja strasseja ja helmenpuolikkaita ja toinen hyrrällinen vaikka minkänäköisiä strasseja. Mulla olikin jo ennestään arkillinen samanlaisia siirtokuvia, mutta nämä on kyllä niin herkullisia, että eiköhän näille käyttöä löydy. Tuollaisia silmiä mulla ei vielä ennestään ollut ja ne on kyllä hauskan näköisiä. Mulla ei myöskään ollut noin isoja strasseja ja helmiä, joten nämä tulevat tarpeeseen. Etenkin nuo mustat strassit on ihania, kun niistä heijastuu eri värejä.

Ja nyt kun kerta vauhtiin pääsin, niin voisin samalla esitellä palkinnon, jonka voitin Mimosan arvonnasta joskus lopputalvesta. Voitin silloisen arvonnan kakkospalkinnon. Miten lie mulla käynyt niin hyvä tuuri näissä Mimosan arvonnoissa. :D


Silloin voittamaani palkintoon kuului kaksi pakettia erilaisia strasseja ja Saffronin kynsilakka. Strassit on tuollaisissa söpöissä pulloissa.Lakka on numeroltaan 72. Siinä on kirkkaalla pohjalla punaisia isoja hexglittereitä, pienempiä hexglittereitä ja vielä pienempää pyöreähköä hilettä. Nätti lakka, mutta haisee aika pahalta. Tämä lakka onkin blogissa jo aikaisemmin vilahtanut.

Kiitos paljon, Mimosa!

2 kommenttia:

  1. Mikäs Mimosan blogin osoite on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai, laitoin sen ehkä vähän epäselvästi tuonne. Postauksen ensimmäisellä rivillä Mimosan nimen kohdalla on linkki sinne. Klikkaat vain sitä. Ja laitanpa vielä tähänkin: http://talkandbake.blogspot.fi

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.