perjantai 17. toukokuuta 2013

Yue goes princess

Helmiä. Säihkettä. Överiä. Niistä on prinsessakynnet tehty. Nämä kynnet on "aavistuksen" överimpi kakkosversio kynsistä, jotka tein pari viikkoa sitten äitin ystävälle.


Näihin kynsiin meni 160 ja yksi koristetta yhteen käteen. Plus yksi mikrohelmi, joka hyppäsi lattialle omaan kuolemaansa. Käytettyä aikaa en tiedä, koska en katsonut kelloa, enkä muutenkaan jaksanut tehdä näitä yhdeltä istumalta, mutta kyllä näitä väkertäessä ainakin se kaksi tuntia meni. Vaikka noiden koristeiden kanssa oli oikeastaan mukava näpertää. Oli myös ihana valkata strasseja, kun sain levittää kaikki mun strassihyrrät ja -purnukat keittiön pöydälle ja poimia sieltä sopivimmat. Musta tuntuu, että käytän loppujen lopuksi aika vähän strasseja ja muita 3D-koristeita, että ihan kiva välillä tehdä jotain erilaista.


Pohjalle lakkasin kaksi kerrosta O.P.I:n nudea jellylakkaa You Callin' Me A Lyre?. Vihreä lakka on A-englandin Saint George, josta voi lukea lisää tästä postauksesta. Se oli pakko laittaa näihin kynsiin, koska se on niin kuninkaallisen värinen lakka.
Eipä näistä kynsistä sen kummempaa sanottavaa ole. Itse tykkään paljon, vaikka idea ei varmaan ollut mikään kovin omaperäinen. Tuijottelukynnet näistä kuitenkin tuli.

Mitäs tykkäätte, onko teidän makuun liikaa koristeita vai olisiko kärsinyt laittaa vielä enemmänkin? Minkälaiset kynnet on teidän mielestä prinsessakynnet?

22 kommenttia:

 1. Siis aivan upeat kynnet, kyllä kelpais varmasti prinsessallekin! Ja mulle myös. :)

  VastaaPoista
 2. Ui, makeat! Tosi ihanasti oot tehnyt somittelut :) Vitsi kun olis omillakin kynsillä tuolleen tilaa tehdä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Tuo sommittelu oli kyllä kivaa. Tän takia tykkäänkin kasvattaa pitkät kynnet, kun niihin mahtuu paljon koristeita. :D

   Poista
 3. Huhheijaa, on noissa ollut työtä mutta kyllä on hieno lopputulos:)

  VastaaPoista
 4. Koristeita ei KOSKAAN ole liikaa ; D

  VastaaPoista
 5. Aivan mielettömän ihanan uskomattoman kauniit <3

  VastaaPoista
 6. Todella upeat, ja juuri sopivan överisti koristeita ;D Ihanasti oot asetellut nuo helmet ja strassit, ei voi kuin ihailla sun kärsivällisyyttä ja tarkkuutta ;)

  VastaaPoista
 7. Tosi kivat kynnet, eikä yhtään liikaa koristeita ;-) Olen itsekin melkoinen koristefriikki, joten ehdottomasti minun makuuni :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :D Olihan noita koristeita paljon, kun ne erikseen laski, mutta ei kyllä yhtään tuntunut siltä.

   Poista
 8. Todella päheet. Itse en osaa pitää kynsillä kohoavia härpäkkeitä, mutta näyttää hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Mua ei vielä tuon kokoisetkaan strassit ja helmet haittaa, mutta fimot ja muut herkästi reunoista repsottavat koristeet saattaa alkaa vähän häiritä.

   Poista
 9. tositosi ihanat! ♥ mun mielestä noita koriteita on just sopivasti! :)

  VastaaPoista
 10. Ihan mahtavat ja todella prinsessat! Itsellä ei varmasti kärsivällisyys riittäisi.. eikä selvittäisi yhden mikrohelmen kuolemalla:D

  kynsille.wordpress.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, kiitos. :D Kyllähän noiden helmien kanssa piti vähän näpertää, mutta ihan kivaa se oli ja loppujen lopuksi aika helpot kynnet tehdä.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.