maanantai 6. toukokuuta 2013

Mustaa, pinkkiä ja blingiä

Kukkuu, ihanaiset!
Eilen mulla oli ihka oikea kynsiasiakas, kun sain lakata äidin ystävän kynnet. Me oltiin jo aikaisemmin sovittu, että hän tulisi laitattamaan kyntensä sunnuntaina (eli eilen), että ne olisivat sitten kivat seuraavana työpäivänä. Teemakin oli jo selvillä, eli mustaa, pinkkiä ja blingiä, että kynnet sopisivat yhteen vaatteiden kanssa.


Pinkiksi valikoitui Color Clubin I Can't Believe It's Tofu, joka oli muuten ihan samanvärinen kuin neiti asiakkaan jakku. Näissä kynsissä on kaksi kerrosta Tofua, ja lakasta näkyy vähän läpi. Lakka on crelly (kai :D), joten sen ei kuulukaan peittää täydellisesti. Tofu on edelleenkin yksi mun lempilakoista, koska tuo väri on vaan niin ihana. Nimettömät me lakattiin China Glazen Liquid Leatherilla ja koristeeksi niihin valittiin strassit ja mikrohelmet. Kynsistä tuli loppujen lopuksi aika yksinkertaiset, eikä sitä blingiä ollut niin paljon, mutta ne olivat silti tosi mieluisat. Itsekin tykkäsin näistä. Alettiin jo suunnitella, että voitaisiin tehdä seuraavana sunnuntaina taas jotkut uudet kynnet.
Mulla oli kyllä tosi kivaa, kun tehtiin näitä kynsiä. Musta on mukava lakata välillä muidenkin kynsiä, kun omia ei raaski lakata uudestaan kuin vasta sitten, kun vanhat lakkaukset ovat kuluneet. Ennen neiti asiakkaan tuloa olin yhtä aikaa innostunut ja hermostunut. Pelkäsin, että mokaan jotenkin ja kynsistä ei tuliskaan mieluisat. Mutta ihan turhaan jännitin, mitään kauheaa ei tapahtunut. :D Nyt minä jo mietin innoissani, että mitä ihania koristeluja me voitaisiin tehdä ensi kerralla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.