maanantai 13. toukokuuta 2013

Perhosia ja kukkia kynsillä sekä luonnossa

Äidin ystävä tuli eilen taas laitattamaan kyntensä, sillä sunnuntait on meidän kynsipäiviä. Hän tiesi jo valmiiksi mitä halusi, nimittäin valkoisen ranskiksen ja mustia koristeita, että ne tälläkin kertaa sopisivat hänen vaatteisiinsa. Tarraläjästä löytyi heti kivoja perhos- ja kukkatarroja ja mun ehdotuksesta lisättiin vielä hilettä.


Pohjalakkana käytin kerroksen O.P.I:n nudea jellylakkaa nimeltä You Callin' Me A Lyre?. Kärjen tein Mavalan valkoisella lakalla ja valkoisella nail art -lakalla, joista molemmat olivat päässeet vähän paksuuntumaan, ja mun piti elvyttää niitä kynsilakanohentajalla. Ensimmäiseen käteen, varsinkin nimettömään, onnistuin ripottelemaan vähän liikaakin tikkuhilettä toiseen verrattuna. Hitsiläinen! Asiakasta ei kuitenkaan onneksi haitannut, ei sitä kuulemma kukaan huomaa. Tarrat menivät nätisti paikoilleen, vaikka pari meinasi nousta reunoista repsottamaan, kun laitoin päällyslakan. Onneksi ne oli kuitenkin helppo korjata. Toivotaan vaan, että ne pysyvät kunnolla kiinni ensi sunnuntaihin. Päällyslakkana käytin Cesarsin pikakuivattavaa. Laitoin kaksi kerrosta, koska ensimmäisen jälkeen hileet tuntuivat vielä niin hyvin läpi.
Mun mielestä ihan kivat kynnet näistä tuli, vaikka laitoinkin ensimmäiseen käteen innoissani turhan paljon hilettä, mikä jotenkin kadotti tarrat. Nämä kynnet olivat ikään kuin kakkosversio Näistä joskus itselleni tekemistä kynsistä.

Ja olen minä viime aikoina vähän muutakin kuin kynsiä kuvannut. Tässä ensimmäinen tänä keväänä bongaamani (okei, äiti näki sen ensin) sitruunaperhonen.

Klikkaa isommaksi

Mitäs ootte mieltä kynsistä? Onko teidän tullut kuvattua heräilevää luontoa?

6 kommenttia:

 1. Kauniit kynnet! Ranskikset on kyllä aina niin tyylikkäitä :) Itsekin kävin kuvailemassa koiralenkillä, blogiin pistin eilen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Niin on. Mulla on se postaus varmaan mennyt ohi, joten käynpäs katsomassa.

   Poista
 2. Onpa hauskat kynnet! Hyvin oli perhonen piiloutunut. Piti oikeesti klikata isommaksi ennen kuin tajusin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. Ja tuo oli paras ja selvin kuva, jonka sain. Meinasin laittaa vielä toisenkin kuvan, jossa se perhonen oli oikeen kunnolla piilossa, mutta en sitten kuitenkaan laittanut. :D
   Kiits.

   Poista
 3. Luontokuvailua on tullut harrasteltua täälläkin kun yksi päivä kynsiä kuvatessani bongasin leppäkertun maassa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, mää en oo nähny vielä yhtään leppäkerttua. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.