keskiviikko 12. syyskuuta 2012

And that's who I am

Olen nähnyt tällaisia kuvapostauksia blogeissa ja ajattelin, että enköhän minäkin uskalla kertoa vähän itsestäni näiden kauniiden kuvien ja tekstien kautta. Laitetaan nyt vaikka 15 kuvaa, ettette sentään huku niiden alle.
Ja tuon viimeisenhän kaikki jo tiesivätkin. ;)

Kuvat Täältä.

8 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia ^_^ ja kiva idea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on. Vaikka itsehän en siis ole kuvia ottanut tai ideaa keksinyt. Mutta nuo kuvat on kyllä niin ihania, että toivoisin, että olisi itselläkin parempi kamera ja osaisi valokuvata.

   Poista
 2. Ai vitsi oon monissa blogeissa näitä katellu et tää on niin söpö idea ja että vois itekki tehä joskus mutten vaan oo saanu aikaseks... :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, mun mielestä nuo kuvat on niin kivoja. Eipä siinä loppujen lopuksi kauaa nokka tuhise. :)

   Poista
 3. Itsekin olen miettinyt, että pitäisikö tämä tehdä. Mutta en osaa valita vain muutamaa, eli omastani tulisi niiiiiin pitkä ettei sitä kukaan lukisi kumminkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä munkin kohdalle ois sopinu vaikka kuinka monta kuvaa, mutta päätin, että otan vaan n. 20 ekaa, jotka sopii ja niistä sitten valkkaan 15.

   Poista
 4. Itsekin olen alkanut lämpenemään kynsilakoille enemmän ja enemmän. Oon vaan koko ajan menossa ja tulossa että kynsien lakkaamiseen täytyy etsii aikaa...aika hupsuu :D xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellänikään ei aina meinaa löytyä aikaa tehdä monimutkaisempia lakkauksia, vaan teen kynnet aika usein vaiheissa, ja lakkauksen valmiiksi saamiseen menee se parikolme päivää. Yksivärinen lakkaus ja tarrat on nopea ja nätti vaihtoehto, jos ei muuta kerkeä. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.