keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Kynnet äitille

Äiti suostui vihdoinkin kynsikoekaniinikseni ja tällä kertaa saatiin otettua kuvatkin kynsistä. Äiti sanoi, että väriksi kelpaa mikä tahansa paitsi keltainen. Ja musta. Ja harmaa ja oranssi. Minä sitten kuskasin äitille joitain avaamattomia punaisia lakkoja ja äiti valitsi niistä Opin Muppets -kokoelman punaisen hilelakan Gettin' Miss Piggy With It. Koska Miss Piggy on kirkas lakka jossa on seassa hileitä, se ei yksistään riitä peittämään, joten sen seuraksi valikoitui loppujen lopuksi oranssinpunainen Feel The Beat (Color Clubilta). Oranssinpunainen siksi, ettei kynsistä tulisi liian jouluisia, vaan saataisiin vähän syksyn tunnetta mukaan.
Feel The Beat tarvitsi sen kaksi kerrosta peittääkseen kunnolla. Pitkiin kynsiin saattaa mennä kolmekin. Pohjalakan kuivuttua laitoin nimettömiin kauniita kukkasia ja loppuihin kynsiin hilelakkaa. Mulla ei ole hirveästi kokemusta hilelakoista, koska käytän niitä niin harvoin, mutta Miss Piggy levittyi mielestäni oikein hyvin, eivätkä hileet jääneet mitenkään törröttämään. Hexhileet eivät vain meinanneet tulla kynsille asti. Pulloa kannattaakin aina parin kynnen jälkeen ravistaa ja käännellä, niin että ne hileet nousevat sieltä pohjalta (tämänkin hoksaamiseen meni minulta jonkin aikaa ^^'). Päädyin laittamaan kaksi kerrosta Miss Piggyä.

Punaiset hileet eivät hirveästi erottuneet tuolta. Mun mielestä Orlyn Too Fab olisi ollut ihan täydellinen hilelakka näihin kynsiin, mutta mulla on se vain himotuslistalla.

Äitin kanssa on yleensä se ongelma, että hänellä ei muka ole tarpeeksi aikaa istua paikoillaan kovin kauaa (vaikka rouva on vuorotteluvapaalla). Voitte kuvitella mun ärsyyntyneen kulmakarvan nytkähdyksen, kun äiti sanoo, että kynnet pitäisi olla valmiit sellaisessa puolessa tunnissa. Mun mielestä yksinkertaisiakaan kynsiä ei vaan voi tehdä puolessa tunnissa. Ainakaan itse en siihen pysty. :D Ja tällä kertaa tein sen saman virheen kuin viimeksikin kun lakkasin äitin kynsiä. En antanut lakkakerrosten kuivua tarpeeksi kauaa ennen uuden laittamista, ja tuloshan oli se, että kolme kynttä meni ruttuun. Teimme ne kynnet sitten seuraavana päivänä uudestaan. Kynsitarroista oli jo siinä ajassa kerennyt pudota strassit, joten laitoin uudet tilalle ja paksusti päällyslakkaa päälle, ja kyllähän ne sitten sen kolmisen päivää pysyivät.

Mulla on nyt on jäänyt tämä omien kynsien lakkaaminen vähän taka-alalle koulun takia. Onko jollakulla teistäkin ollut yo-kirjoituksia? Itse pissin jo englannin ja mantsan ja oon ihan tööt, kun on kertynyt tätä univelkaa. x.x

2 kommenttia:

  1. Jepjep kirjotukset käynnissä niin että kynsienlaitto jääny. Onneks kohta tulee tauko :) en kestäis enää yhtään kauempaa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla vielä yks aine kirjotettavana, siihen asti pitäis yrittää jaksaa. Onneks kohta on viikonloppu niin saa nukkua univelkoja pois.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.