lauantai 22. syyskuuta 2012

Pilvihattarakynnet

Osallistuin Pilvihattaraa -blogin lakkauskilpailuun ja kynteni selvisivät finaaliin asti 14 muun joukossa. Kilpailussa on mielestäni monia ihania kynsiä ja tosi kova taso. Ensimmäisessä lauseessa olevasta linkistä voi käydä äänestämässä suosikkiaan, tai ainakin katsomassa kilpailijoiden luomuksia.

Kilpailun teemana oli pilvihattaraa. Ensin aihe tuntui vaikealta, mutta keksinkin aika äkkiä minkälaiset kynnet teen.


Lakkasin kynnet Ghina Glazen Want My Bawdylla, ja tuputtelin meikkisienellä valkoista lakkaa kynsien kärkiin ja/tai juureen ja vähän hopeista valkoisen rajalle. Maalasin vielä akryyliväreillä kiekuroita. Eihän niistä ihan yhtä hienoja tullut kuin Tartofraisessa, mutta itse olen oikein tyytyväinen. Lisäsin vielä sinisiä ja hopeisia strasseja ja erikokoisia hileitä. Tykästyin muuten hirveästi noihin hopeisiin strasseihin. Ne on niin kirkkaita vielä päällyslakankin alla! Sain niitä kerran kaupanpäällisiksi eräästä nettikaupasta.
Itse siis tykkäsin kynsistä, mutta mun valokuvaamisessa on vielä toivomisen varaa. Otin varmaan 30 kuvaa, ja paras oli silti yllä oleva kuva, vaikka ainakin musta kynnet vähän hukkuu taustaan. Hyvä minä. :D

Sen lisäksi, että olen sukka ottamaan kuvia, niin meidän kamera ei suostunut tallentamaan Want My Bawdyn oikeaa sävyä. Voitte verrata ylempää kuvaa, jonka värejä yritin säätää oikeaan suuntaan, ja alempaa muokkaamatonta kuvaa. Vaikka eipä niissäkään paljon eroa ole.


Want My Bawdy on mielestäni kivan värinen, hieman violettiin sävähtävä, mutta kuitenkin sininen, lakka. Se tarvitsee sellaiset kolme kerrosta peittämään.

Tämä on nyt tämmöinen pikaselostus, anteeksi vain. :D Mulla on kiire juomaan kuumaa teetä ja lukemaan Teemestarin kirja -nimistä romaania. Mikäs sen täydellisempää puuhaa sateiseen ja koleaan syyspäivään.

6 kommenttia:

 1. Sateinen päivä ja kirja kuulostaa mukavalta <3
  Kynnet on kivat, sulla on ihan älyttömän pitkät *kade*...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on. ^^
   Joo vielä tässä, mutta nyt oon leikannut ne lyhyeksi.

   Poista
 2. Tässähän tämä Want my bawdy olikin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, juu. Kuvankäsittelyohjelmalla yritin saada vähän oikeampaan suuntaan. Tai ehkä oon vaan liian pikkutarkka pienimmistäkin värivääristymistä.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.