lauantai 8. syyskuuta 2012

China Glaze - Let's Groove

En malttanut pitää näppejä erossa niistä viimeksi tilaamistani China Glazen lakoista ja testasin heti Let's Groovea.


Pidin lakkaa pullon perustellaa vaaleampana, mutta kynsillä se osoittautuikin todella tummanvioletiksi, melkein mustaksi. Lamppu- ja auringonvalossa lakka näyttää punertavan sävyiseltä violetilta, mutta kylmässä luonnonvalossa myös sävy on kylmä, ja minusta kauniimpi. Auringonpaisteessa lakasta voi erottaa hohtavaa aniliininpunaista shimmeriä ja luulin näkeväni seassa myös aavistuksen sinisenä kimaltavaa shimmeriä. Pullossa näkyy myös jonkinlaista vaaleaa oranssinpunertavaa shimmeriä, mutta kynsillä sitä ei huomaa.


Lakka on peittävä ja kaksi kerrosta riittää hyvin pitkiinkiin kynsiin. Kuivuttuaan lakan pinta on kiiltävä ja tasainen ilman päällyslakkaakin. Tämä lakka kesti mun kynsissä päällyslakan kanssa suhteellisen hyvänä viikon verran.


Tämä oli kyllä tämmönen tuijottelulakka. En viitsinyt tehdä kynsiin edes koristeluita, koska ei tällaista lakkaa voi mennä peittämään.

2 kommenttia:

  1. Tällaset lakat on mielenkiintoisia jotka näyttää eri valoissa niin erilaisilta.:) Tosi kaunis tää lakka.:)

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.