maanantai 10. syyskuuta 2012

Ensimmäiset OPIn lakat

Viime perjantaina oli Ylivieskassa Kauppojenyö, eli monet kaupat olivat auki keskiyöhön, oli paljon alennuksia, soitettiin musiikkia ja kaduilla oli erilaisia ruoka- ja rihkamatavarakojuja. Ja minähän lähdin mukaan hulinaan vain ostamaan kynsilakkoja. Äiti oli nimittäin huomannut lehdessä mainoksen kauneushoitolasta, joka myi Opin kynsilakkoja yhden 6 eurolla ja 2 kympillä. Voitte kuvitella mun ilmeen (Ö__Ö) kun luin mainosta, ja leikkasin sen varalta vielä talteen. Minä pääsin kuitenkin paikan päälle vasta kymmeneltä illalla (koska olin nukahtanut ja kuski oli lähtenyt lenkille, eikä vastannut soittoihini) ja suurin osa lakoista oli jo mennyt. Fuu! Noh, ei saa ruveta ahneeksi. Kysyin kauneushoitolan pitäjältä - joka oli muuten äitin entinen oppilas - miten hän myy lakkoja niin halvalla, ja hän sanoi, että myy joskus erikoispäivinä vanhoja sesonkilakkoja pois alta, että uusia mahtuu tilalle. Normaalisti hän kuulemma myy Opeja 18 euron hintaan.
Nämä Opit minä sitten kotiutin:


Oranssi creme jelly on Opin Texas -kokoelmasta ja nimeltään Y'all Come Back Ya Hear? ja punainen hilelakka Muppets -kokoelmasta ja nimeltään Gettin' Miss Piggy With It. (Opin lakoilla on näemmä pitkiä ja kummallisia nimiä.) Tämmöinen oranssi creme jelly olikin mun hankintalistalla, joten hyvä että sellainen nyt löytyi ja vielä niinkin halvalla. Punainen hilelakka taas lähti mukaan vähän niin kuin heräteostoksena, kun kerta sai kaksi kympillä. Miss Piggy on siis kirkas lakka, jossa on seassa tavallista punaista pientä hilettä ja isompia punaisia ja hopeisia hexhileitä. Oranssia tulee varmaan käytettyä ainakin halloweenina ja punaista jouluna.

8 kommenttia:

 1. Oiii, vähän siistii! :D O.P.I:n lakat on mun lemppareita ja niillä on just kivoja nimiä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on vähän vaikea sanoa, kun mulla on vaan nää kaks Opin lakkaa. Haluaisin kyllä lisää, mutta Opeja on vähän hankala löytää ja ovat silloinkin niin kalliita...

   Poista
 2. Noi on niin ihanat lakat! Tiesithän, että Y'all Come Back Ya Hear? on koostumukseltaan jelly. Se ei siis ole niin peittävä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, luin netistä, että se on jelly tai joku sorbetti, mutta sanon yleensä kaikkia "tavallisia" lakkoja cremeiksi. Vaikka se onkin vähän väärin. :D

   Poista
 3. kuulostaa hauskalta tollanen kauppojenyö. kivat lakat ostit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olihan se ihan kivaa, varsinkin kun täällä niin harvoin on mitään tapahtumia. Tämä taisi itse asiassa olla mun ensimmäinen kerta kauppojenyössä, kun edellisinä vuosina ei vaan oo kerennyt/kiinnostanut käydä. Nyt viime kerralla oli vaan sattunu aika kylmä ilma. Huono puoli tossa kauppojenyössä on kyllä se, kun oli roskattu niin paljon ja pulloja säretty.

   Poista
 4. Herranjumala, nuo muppets kokoelman lakathan on jo yli tuplannut hintansa täällä netissä, ja sitten tuollasen saa 6 eurolla :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijjaa, mulla ei oo oikeen mitään tietoa Opeista ja niiden saatavuudesta tai hinnoista, kun on niin uusi tuttavuus tämä merkki. Voisin nyt vähän viilata pilkkua ja sanoa, että oikeestaan lakka lähti mukaan vitosella, kun ostin kerta kaksi. :D Nyt saa kyllä olla tyytyväinen, että tuon lakan nappasin mukaan.

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.