tiistai 14. tammikuuta 2014

Synttärikynnet

Tässä ois nyt se lopullinen koristeltu versio edellisen postauksen kynsistä. Osallistuin näillä Kynsisirkuksen lakkauskisaan, jossa oli synttäriteema, ja voitinkin toisen palkinnoista. Se oli mukava yllätys, sillä en yhtään odottanut pärjääväni niin hyvin. Kynsisirkuksessa on muuten vielä äänestys menossa toisesta voittajasta, joten kannattaa käydä äänestämässä, tai ainakin käydä ihailemassa sitä synttärikynsien väriloistoa. :)

Birthday nails

Tein loppujen lopuksi aika yksinkertaiset kynnet: pikkurilliin ja etusormeen glittervoikkari, keskisormeen ja peukkuun pilkkuja ja nimettömään teippiä ja 3D-rusetti. Täytyy kyllä sanoa, että se pilkkujen teko ei ollut yhtään niin helppoa kuin voisi luulla. Onneksi käytin akryylimaalia, joten epäonnistumiset pystyi pesemään pois.
Tykkäsin ihan hirveästi tuosta metallisesta rusetista, mutta ikävä kyllä se lähti jo saman päivän aikana irti. Huono pysyvyys on se haittapuoli näissä isoissa, upeissa koristeissa.
Tykkäsin näistä kynsistä ja olin näillä pari päivää, rusettia tai ei. Eniten pidän etusormen lakkauksesta ja tietenkin rusetillisesta nimettömästä. :)

Käytetyt lakat:

Peukku: Essie - Off The Shoulder
Etusormi: H&M - Bella's Choice (turkoosi creme) / Wet n Wild - Party of Five Glitters (hilelakka) / O.P.I - Don't Burst My Bubble (vaalea jelly)
Keskisormi: Color Club - She's Soo Glam
Nimetön: American Apparel - Office
Pikkurilli: Miss Selene - 213 (oranssi jelly) / I Love Nail Polish - Animal Cookie (hilelakka)
Essie - First Base (aluslakka) / Cesars Secrets - Rapid Dry Top Coat (päällyslakka)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.