sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Tuplapuolikuut kera niitein

Tein tällä kertaa vähän erikoisemman puolikuumanikyyrin, jonka koristelin niiteillä. Niitit voitin viime kesänä (kylläpäs se aika rientää) Rakkaus Kynsiin -blogin kilpailusta, ja tykkään kovasti, kun näistä saa luotua niin näppärästi erilaisia yhdistelmiä.

Rivet halfmoon manicure

Ensimmäiseksi lakkasin kynsille punaisen puolikuumanikyyrin China Glazen Roguish Redillä, joka on räväkkä oranssinpunainen creme. Ei mitään pahaa sanottavaa tästä lakasta. Sen jälkeen lakkasin kynnen kärjen China Glazen Liquid Leatherilla, joka on mun luottomusta. Kaaren piirsin Verymen mustalla nail art -lakalla. Ja viimeisenä ne niitit ja päällyslakka.

Rivet halfmoon manicure2

Tykkään kynsistä ihan hirveästi. Mulla tulee näistä värien ja neliön mallisten niittien takia pelikortit mieleen. :D Tekisi kyllä mieli tehdä samanlaiset kynnet vielä toisen kerran eri väriyhdistelmällä. :)

8 kommenttia:

 1. Nää on upeat! :) Tuplapuolikuu on ehkä upeamman näköinen kuin yksöispuolikuu.
  Sun pitää ehdottomasti tehdä myös toinen värivariaatio näistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Näyttäähän tuo tuplapuolikuu jänskemmältä ja sopiikin mun mielestä aika kivasti pitkille kynsille. Aattelin, että vois olla kiva kokeilla toteuttaa tää jonkin neonlakan kanssa, mutta saas nyt nähdä, kun on niin paljon muitakin kynsiä mielessä. :D

   Poista
 2. Oho ompas ihan erilaiset kynnet kuin mitä oon ikinä nähnyt! Näyttää jotenki tosi kivoilta vaikka tuleekin mieleen et näitten kynsien pitäjällä olis varmaan joku nahkapuku päällä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, onhan nää ehkä vähän rajut. xD Mutta kiitos. :D

   Poista
 3. Vau, upeat! Yleensa en oo suuri puolikuumanien ystava, ja naa kylla vaatii kynsilta pituutta, mutta hienot on! : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. :) Itse tykkään puolikuumanikyyreistä kovasti. Tää tyyli tosiaan sopi kivasti pitkille kynsille, mutta uskon, että sellaisille keskimittaisillekin kynsille sais tämmöset tehtyä. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.