lauantai 4. tammikuuta 2014

Vielä yhdet joulukynnet

Joululta jäi yhdet kynnet julkaisematta, joten tässä ne olisi.

Joulukuusi
Kuva keinovalossa

Lakkasin kynnet Color Clubin Ho-Ho-Hollylla, joka kuuluu vuoden 2012 Winter Affair -kokoelmaan. En ole ihan varma pitäisikö tätä lakkaa sanoa shimmeriksi vai foiliksi vai mikä se oikea termi on, mutta kovasti tämä kyllä kimaltaa ja sehän on tärkeintä. Ho-Ho-Holly on sinipohjainen, mutta kuitenkin tummanvihreä lakka, jossa on paljon kultaista shimmeriä. Hassu juttu, sillä kun laitoin kynsillä päällyslakalan, kultainen kimmellys katosi. Verratkaa vaikka pullokuvaa kynsiin, niin huomaatte eron. Holly peitti kahdella kerroksella, enkä muista, että levittymisen kanssa olisi ollut mitään ongelmia.

Joulukuusi2
Kuva keinovalossa

Nimettömiin ja peukkuihin tein teipin avulla joulukuuset. Töpöttelin lakan meikkisienellä, koska halusin lumisen näköisiä kuusia. Jotenkin onnistuin suttaamaan valkoisen lakan, kun lisäsin päällyslakkaa, mutta se ei tällaisissa koristeluissa oikeastaan haittaa. Lopuksi lisäsin kuusiin punaisia hileitä ja tähdet, jotka jäivät reunoilta törröttämään ja ne tuli revittyä aika äkkiä irti.

Käytetyt lakat:
O.P.I - You Callin' Me a Lyre? (nude jelly, jota
käytin aluslakkana paremman puutteessa)
Color Club - Ho-Ho-Holly
Mavala - White
Saffron - 72 (punainen hilelakka)
Cesarsin pikakuivattava päällyslakka

2 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.