lauantai 11. tammikuuta 2014

Värisöpöilyä

Mulla oli muutaman päivän kynsikriisi, kun pää löi ihan tyhjää ja kaikki lakkausyritykset osoittautuivat heti alkumetreillä tuhoon tuomituiksi. Menin ihan lukkoon, kun yritin edes ajatella jotain koristeluja. Se tuntui tosi kummalliselta, koska mulle ei ole koskaan ennen käynyt niin. Kynnet sitten nakuili muutaman päivän, koska mua ei lopulta edes huvittanut ruveta tekemään mitään. Puolihuomaamatta ideoita alkoi kuitenkin taas hiiviskellä mieleen, kiitos blogimaailman, ja pienen tauon jälkeen löysin itseni taas lakkailemasta. Tein kynnet, joista tykkäsin tosi tosi paljon, vaikka en edes tehnyt mitään koristeluita. Joskus mulle varmaan vaan käy niin, että ajattelen liikaa ja nostan riman liian korkealle sen sijaan, että spontaanisti rupeaisin vaan tekemään jotain ja katsoisin, mitä siitä seuraa.

Colorful nails1

Tällä kertaa kannoin keittiön pöydälle ison kasan iloisen värisiä lakkoja ja niistä syntyi yllä oleva skittle. Tykästyin tosi paljon näiden kynsien värimaailmaan, kun se on jotenkin vaan niin söpö. Mulle tulee karkit, huvipuisto ja kesä mieleen. :D Nämä kynnet myös sattui muistuttamaan mua yhdestä mun söötistä paidasta, jota en normaalisti juuri koskaan käytä, mutta tietenkin mun piti nyt kaivaa se komeron perukoilta ja laittaa päälle. Yritin poseerata hienosti paidan ja kynsien kanssa, niin kuin Bambi aina välillä blogissaan tekee, mutta sepäs ei ollutkaan kovin helppoa, joten ei vielä paitakuvia mun blogissa. :D
Rekvisiitaksi otin mun über söpön minidinopehmolelun, joka tuli joskus ala-asteella Bratz-nuken mukana. Nukeista olen jo luopunut, mutta pehmoleluista - NEVER!

Peukku: Essie - Off The Shoulder
Etusormi: H&M - Bella's Choice
Keskisormi: Color Club - She's Sooo Glam
Nimetön: American Apparel - Office
Pikkurilli: Miss Selene - 213

Lakat on kaikki cremejä lukuun ottamatta oranssia Miss Seleneä, joka on jelly. En omista rauhallisen oranssia cremeä, joten laitoin tätä, vaikka sillä ei saakaan täysin peittävää lopputulosta. Se oli helppo levittää ja kuivui suht. nopeaan, eikä mua haitannut, vaikka jouduin kerrostelemaan sitä. En muista, montako kerrosta Miss Seleneä laitoin, mutta muut lakat peittivät 2-3 kerroksella. Koska aikeissa oli joskus vielä koristella kynnet, niin en tässä vaiheessa laittanut kynsillä ollenkaan päällyslakkaa.

Colorful nails2

Nopeiten näistä kuivui H&M:n turkoosi ja hitaiten vaaleanpunaiset lakat. Jep, tällä kertaa halppislakat pesi kirkkaasti Essien ja Color Clubin. Odottelin lakkojen kuivumista useamman tunnin ennen kuin menin nukkumaan ja silti vaaleanpunaiset kynnet oli aamulla täynnä pieniä painaumia. Laitoin seuraavana iltana uuden kerroksen lakkaa niiden päälle ja taas odottelin kuivumista useamman tunnin ja silti seuraavana aamuna lakkojen pinnassa oli jälleen pieniä painaumia. Miksi?! Onneksi painaumat oli tokalla kerralla sen verran pieniä, ettei niitä päällyslakan alta huomannut.

Olin näillä kynsillä pari päivää ja viihdyin hyvin, mutta myöhemmin tein kynsille vielä koristelut, joilla osallistuin erääseen kynsikisaan. Kirjoitan niistä koristelluista kynsistä sitten seuraavassa postauksessa erikseen. :)

10 kommenttia:

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.