tiistai 7. tammikuuta 2014

Enhän mää mitään oo ostanu...

Joo, enhän minä ikinä, mutta silti alkaa lakkahylly natista liitoksistaan. Mukaan on jotenkin epähuomiossa tarttunut vähän kaikenlaista pientä milloin mistäkin, lähinnä alennuksista. Ja olihan tuossa tosiaan joulu välissä ja tuli yksi arvontavoittokin. Seli seli. Pari pakettia on vielä matkalla, ollut jo pitkään, koska joulun aikoihin Kusti ei polje, vaan mässyttää kinkkua. Alotetaanpas nyt vaikka niistä kynsiaiheisista joululahjoista, kun kerran aihetta jo melkein sivutaan.

Lakkoja
Layla - Green Galaxy / IsaDora - Rocky Ruby / Delia No. 1 - 1 / 84 / 85 / 92 / 93

Vietettiin kavereiden kanssa pikkujoulua ja minä sain kokonaista kolme kynsiaiheista pakettia. Niistä paljastuivat yllä olevat lakat. Täytyy sanoa, että lakkavalinnat menivät kyllä tosi nappiin. Ensimmäisenä on Laylan tummanvihreä Ceramic Effect -lakka. En löytänyt sille pullosta nimeä, mutta kun tätä lakkaa kuuklettelin, niin siitä puhuttiin nimellä Green Galaxy. Kertokaa nyt joku, missä pirussa se nimi on vai mitä mää sekoilen. Mutta nimeä tai ei, niin lakka on kuitenkin kaunis tummanvihreä jelly, jossa on paljon pientä vihreää hilettä ja isompaa hexhilettä. Tosi uniikki lakka mun kokoelmassa.
Toisena on IsaDoran vaaleanpunainen hilehässäkkä Rocky Ruby. Lakka on kirkaspohjainen ja siinä on paljon pientä vaaleanpunaista hilettä ja aika paljon pientä pyöreää ja isompaa neliönmallista hopeista hologrammihilettä! Oih ja voih tätä säkenöintiä! IsaDoralta on nyt viime aikoina tullut toistaan upeampia kokoelmia. Sääli, että nämä lakat on mun budjetin ulottumattomissa. Mutta onneksi on kavereita. :D
Kolmannessa paketissa oli peräti viisi lakkaa. Kyseessä oleva merkki, Delia No. 1, onkin minulle ennestään tuntematon. Nämä värilakat on musta aika mielenkiintoisia, koska sävyt eivät ole ihan tavanomaisia. Vaalein lakka on oikeastaan hyvin, hyvin vaalea liila, vaikka äkkiseltään katsoin sitä harmaaksi. Tummansininen vaikuttaa jellyltä ja kahdessa muussa lakassa on hentoa shimmeriä. Viides lakka on ihan tavallinen päällyslakka. Se tulee kyllä tarpeeseen, sillä mun vanha on jo sen verran jankkiintunutta ja kuplivaa, että siitä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Lakkoja6
Seche - Wild One / Dives In Head First / Pretty Little Heartbreaker / Color Club - French Tip / Cesars Secrets - Rapid Dry Top Coat / UV Top Coat

Tilasin CesarsShopista muutaman Sechen lakan, koska kuolasin niitä silloin, kun ne tulivat kauppaan ja jokin aika sitten ne olivat roimassa alennuksessa. Värilakkojen lisäksi tilasin myös jotain, mitä oikeasti tarvitsin, eli valkoisen cremen ja pikakuivattavan päällyslakan. Tämän paketin kanssa ilmeni kuitenkin hieman ongelmia. Alunperin tilasin Sechen valkoisen, mutta myöhemmin mulle soitettiin Cesarsilta, että se oli päässyt loppumaan. Mutta ei hätiä mitiä, sillä he tarjosivat Sechen tilalle Color Clubin valkoista, mikä passasi mulle hyvin.
Kun hain paketin postista, siitä ikävä kyllä nousi sen verran pistävä katku, että piti ajella nopeasti kotiin.
Kotona kävi ilmi, että valkoisen lakkapullon kaula oli mennyt poikki ja muut lakat uiskentelivat siellä paketissa. Kovasti iskän kanssa harmittelimme hyvän lakan menetystä, mutta onneksi iskä sentään keksi, että lakanraadolla voi paikata keittiön vanhojen tuolien kolhiintunutta maalipintaa. Ja niin iskä lakkasi ja minä availin ovia ja ikkunoita. Hienoja tuoleja tuli, vaikka eipä niihin kovin paljon lakkaa loppujen lopuksi uponnut.
Niin ja vielä semmoinen sekaannus oli käynyt, että paketissa oli UV-päällyslakka pikakuivattavan sijaan. Cesarsilla onneksi asiakaspalvelu pelaa ja jo seuraavana päivänä postilaatikosta löytyi uusi valkoinen sekä pikakuivattava päällyslakka.

Lakkoja7
Essie - First Base / Sally Hansen - Palm Treat / O.P.I - Ink Suede / Underneath The Mistletoe

Essien aluslakan ostin Cittarista ennen joulua, kun Essiet olivat puoleen hintaan. Olen positiivisesti yllättynyt, sillä ostin itselleni vain tämän yhden lakan, vaikka montaa pyörittelinkin hyppysissäni.
Prismassa oli joitain Sally Hansenin viime kesän lakkoja alennuksessa ja noin herkullinen vaaleanvihreä mun oli ihan pakko kotiuttaa, kun olen viime kesästä asti etsiskellyt uutta vaaleanvihreää cremeä.
Ennen joulua me käytiin kaverin kanssa huvikseen kiertelemässä kauppoja ja minä bongasin kirpparilta lähes käyttämättömän O.P.I:n Ink Sueden, joka maksoi vain 4-5 euroa. Olin joskus aikaisemminkin huomannut saman lakan, mutta hinta oli silloin korkeampi, enkä raaskinut lakkaa ostaa. Onneksi! :)
Rivin viimeisen O.P.I:n sain kaverilta lahjaksi ja sen esittelinkin jo Tässä postauksessa.

Lakkoja5
Saffron - 48 / 52 / 08 / Rimmel - Ultra Violet

Voitin joku aika sitten Married to Nailsin upeassa arvonnassa ja sain mm. yllä olevat Saffronin lakat. Mulla ei ole hirveästi kokemusta kyseisestä merkistä, joten mielenkiintoista päästä kokeilemaan näitä. En tiedä, oliko tuo kultainen hilelakka käytetty, vai oliko korkki ollut huonosti kiinni, sillä lakkaa oli jähmettynyt korkin väliin ja pullon ulkopuolelle. Yritin parhaani mukaan puhdistella pullonkaulaa, ja tiputin jähmettyneen lakan sekaan vähän ohentajaa, että eiköhän sillä ihan hyvin lakkaile.
Rimmelin lakan ostin joskus ohimennen Kärkkäisen alekorista. Se oli vähän heräteostos, sillä mun tulee käytettyä violettia sen verran harvoin, että olisin pärjännyt ilmankin.

Uusia

Tässä vielä kynsiaiheisia lahjoja, joita sain valkolakin johdosta. Eräältä opettajaltani sain aika mielenkiintoisen lahjan, nimittäin kynsilakanpoistoainepurkin. Olen joskus kuullut näistä, mutta en ole ikinä nähnyt näitä missään kaupassa, että olen aika pihalla koko tuotteesta. Vielä en ole purkkia kokeillut, sillä se on tähän asti kököttänyt "mustassa laatikossa", jonne laitan kaikki kuvaamista odottavat kynsijutut. Saas nähdä, minkälainen ihmepurkki tämä on.
Kaveriltani sain kuvassa näkyvät kynsiviilat. Voi, eihän näitä raaski käyttää. Tuo leopardiviila on kuviopuolelta oikeasti pehmoinen ja pörröinen!
Strassiarkin ostin itse kirpparilta. Nämä on jotain yleisstrasseja, joita voi arkin mukaan liimata vaikka autonrattiin tai mukiin (ö_Ö), joten eiköhän ne sovellu kynsiinkin. Tai ainakin toivon niin.

Koristeita

Yllä olevat punaiset strassit ja hileet kuuluivat Married to Nailsista voittamaani palkintoon. Nuo hilepullot on tosi söpösiä. :3
Tilasin Adeninalta mustan ja valkoiset koristeteipin (joidenkin tylsien kynsitarvikkeiden ohella, joita en erikseen esittele blogissa) ja sain kaupanpäällisiksi erilaisia niittejä.
Ylänurkassa olevat kaksi värigeeliä ostin Verieanalta tulevaisuuden suunnitelmia varten. ^^

Koristeita2

Mimaxilla oli jonkun aikaa sitten siirtokuva-ale ja mää vähän sorruin... Mutta kun perhosia ja pandoja ja kuolettavan suloisia KISSOJA! ♥ Yhden siirtokuva-arkin sain tavallaan ilmaiseksi, koska Mimaxilla oli sattunut pieni sekaannus ja he olivat lähettäneet minulle vahingossa yhden väärän arkin. Onneksi asiakaspalvelu pelasi tässäkin tapauksessa.
Ylimmät kolme arkkia Verieana oli laittanut kaupanpäällisiksi ostamistani geeleistä. Kiitos. <3

Koristeita4

Niin siis vähän vain sorruin, joo. Eläinkuvien lisäksi tilasin joitakin jouluisia siirtokuvia ja loput olikin sekalaisia. Osaa ehdinkin jo käyttää Näissä kynsissä.

Koristeita3

Sain Married to Nailsista myös erilaisia söpöjä tarroja. Nuo värikkäät kukat ja perhoset on ihanan kesäisiä.

Meikit
Clinique - Like Mink / IsaDora - Galaxy / Vintage Wine

Ja viimeisenä vielä joitakin meikkejä. Nämähän eivät oikeastaan kuulu blogin aihepiiriin, mutta halusin kuitenkin esitellä nämä. Ostin Emotionista kaksi meikkisivellintä ja alennuksessa olevan Cliniquen luomiväripalettijutskun, koska en ennestään omistanut ainuttakaan luomiväriä. Haha. Jotenkin hassua, kun ajattelee, että on yli 200 kynsilakkaa, eikä ainuttakaan luomiväriä. Tai ehkä minä oon vaan niin yliväsynyt, että kikattelen vähän kaikelle.
Jotkut teistä ehkä tietää, että joulukuussa IsaDoralla oli joulukalenteri ja hauska runokilpailu, joista pystyi voittamaan joka päivä jotain. Minä osallistuin ahkerasti ja lopulta mulla kävikin tuuri, kun voitin molemmissa kilpailuissa. Sain joulukalenterista punavioletin huulikiillon ja runokilpailusta tummansinisen nestemäisen luomivärin, jossa on violettia ja sinistä kimallusta. En kyllä ole ennen tiennyt, että tällaisiakin luomivärejä on olemassa. Saa nähdä minkälaista sotkua saan näillä aikaan.

Mutta siinä oli kaikki parin kuukauden ostokset ja lahjat. Niitä oli vähän enemmän kuin olin päässäni kuvitellut. x_x

6 kommenttia:

  1. Oho, onpas tavaraa:D Tuo Saffronin kultainen lakka on ihana, se on rehellinen kultainen-kultainen eikä keltainen-kultainen. Tykkään tosi paljon ja mulla on muutama vertailukohta kuitenkin ollut:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, mutta puolustukseni voin sanoa, että tässä on 3 kuukauden ostokset. :D Itsekin tykkään tuosta Saffronin sävystä. Se on ehkä nätein tavallinen kultaglitter, joka mulla on.

      Poista
  2. Voi ei! Ei oo tuo kultainen lakka käytetty, kuljetuksessa siis kärsinyt ilmeisesti.. Sillon kun se saapui mulle tilauksessa niin se ei ollut yhtään vajaa. Onneks sieltä on kuitenki poistunu vaan ihan vähän lakkaa eli ei oo maailmanloppu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijjaa, korkin välistä oli siis päässyt vähän valskaamaan. Mutta ei onneksi paljon ja hyvin elpyi lakka, kun laitoin vähän ohentajaa. :)
      Kiitti vielä ihanasta palkinnosta.

      Poista
  3. Vitsi miten ihania uusia juttuja! :) En malta oottaa että näen mm. näitä uusia lakkoja kynsilläsi. ^-^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En malta oottaa, että pääsen kokeilemaan näitä! :)) En vaan osaa päättää, mihin lakkaan seuraavaksi tarttuisin!

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.