maanantai 11. kesäkuuta 2012

China Glaze - Skyscraper

Lakkasin kynnet China Glazen Skyscraperilla, jonka vasta tilasin. Olin ensin kahden vaiheilla, että tilaisiko vai eikö tilaisi, ja oon tosi tyytyväinen, että tilasin. Lakka näyttää paljon paremmalta luonnossa kuin kuvissa. Kuten näkyy, tämä on tämmönen tummansininen lakka, jossa on paljon pientä hopeaa ja tummansinistä hilettä. Mulla tulee tästä mieleen talvinen tähtitaivas. Ei siis ehkä mikään kesäisin lakka, vaikka auringossa tämä kyllä kimaltelee ihanasti. Laitoin lakkaa kolme kerrosta, mutta kaksikin olisi riittänyt.

China Glaze - 989 Skyscraper

Mun piti ensin (yrittää) tehdä avaruuskynnet ja käyttää tätä pohjalakkana, mutta tulinkin sitten toisiin aatoksiin ja kynnet jäi ilman koristeluja. Mulla on nyt viime aikoina ollut paljon yksivärisiä lakkauksia, johon yritän saada muutosta. Ideoita kyllä riittää. ;)

3 kommenttia:

 1. Moikka! Mulla on sulle pari haastetta mun blogissa :)
  http://tinynaildesign.blogspot.fi/2012/06/haasteita.html

  VastaaPoista
 2. Ihana lakka =) Mä oon ton ostamista miettinyt, mutta on jäänyt hommaamatta kun mulla on pari China Glazen glitterlakkaa, jotka lähtee kynsiltä melkein heti =( Pysyykö tuo hyvin?

  VastaaPoista
 3. Kyllä tuo minusta ihan hyvin pysyi, kun laitoin vielä päällyslakan päälle. Minulla lakka lähti muistaakseni muutaman päivän päästä lohkeilemaan etusormen kärjestä.

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.