lauantai 23. kesäkuuta 2012

Palkinto

Sain eilen postissa Kynsille -blogista voittamani palkinnon. Osallistuin blogissa pieneen kilpailuun, jossa piti keksiä itsetehdyille lakoille nimiä ja parhaiden kesken arvottiin palkinto. Ja palkinnoksihan sai siis valita yhden niistä itsetehdyistä lakoista. Tämä oli musta hauska kilpailu, koska idea oli omaperäinen.


Ja kyllähän sieltä paketista paljastui vähän muutakin kuin yksi lakka. :D Itsetehdyn hilelakan mukana tuli hileet, joita siihen oli käytetty, tähtitarroja ja valkoinen nail art -lakka. Minulla on nyt kyllä kauheasti erilaisia hileitä, kun vasta tilasin niitä paljon ja olen sen jälkeen saanut niitä vielä kaupanpäällisiksi tilausten mukana ja nyt voitin taas pari purkkia lisää. No, ei vara venettä kaada, kuten sanotaan. :D Olen tosi iloinen, että sain myös valkoisen nail art -lakan, koska sellainen minun on pitänyt hankkia, mutten ole koskaan muistanut.


Lakassa, jonka valitsin, on siis punaisia ja kultaisia tikkuhileitä. Nimekseen se sai Hannelen keksimän Christmas Party. Itse taisin ehdottaa jotain "Pala taikamattoa". xD En ole vielä kerennyt testata tätä lakkaa, mutta tein vastikään yhdet kynnet, joihin tämä lakka olisi sopinut kuin nakutettu.

4 kommenttia:

 1. Tosi kiva palkinto! Itsekin pitäisi ostaa jotain kivoja juttua kynsiä varten - harvoin niitä kunnolla hemmottelen. :)

  P.s Mun blogissa on menossa GUESS-arvonta mun blogin 1-vuotissynttäreiden kunniaksi :)

  http://searchingforlbd.blogspot.fi/2012/06/blogini-synttareiden-kunniaksi-guess.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mää taas en oikein hemmottele muuta kuin kynsiä. :D
   Jep, tiedän, että sun blogissa on arvonta ja aionkin sitten viime tingassa käydä osallistumassa. :DD

   Poista
 2. ei sunkaan nimiehdotus paha ollut;) Mukavaa että tuli tarpeeseen myös toi nail art lakka! itselläkun on jo valkoisia tarpeeksi... Toivottavasti tuo glitter ei täysin värjäänny punaiseksi noiden glitterien takia:S

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu. Mulla onkin ollut pula valkoisesta lakasta. Oon viime aikoina harmitellut, kun mulla ei ole tavallista toimivaa valkoista lakkaa, enkä oo kerennyt käydä ostamassa. Ja nyt oon tässä viikon sisällä saanut valkoisen nail art -lakan ja valkoisen graffitilakan, mutta se tavallinen valkoinen puuttuu vielä. :D Vaikka eipä siinä, ei mulla ollut ennestään noita saamiani valkosia lakkojakaan.
   Ei lakka nyt mitenkään pahemmin värjäytynyt, tollaseksi oranssinpunaseksi vaan. Ei se mua haittaa, vaikka niistä punasista hileistä lähti väriä. :)

   Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.