sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen haaste

Sain tämän haasteen joku aika sitten Korukynsillä -blogin Lunaliilta, TalkandBake -blogin Mimosalta ja Tiny nail design blogin Anniinalta. Kiitos kaikille. :)

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Kymmenen + viisi = viisitoista asiaa, jotka tuovat minulle hyvää mieltä:

1. Ystävät
Olen iloinen, kun minulla on ystäviä, jotka saavat minut nauramaan ja nauravat kanssani, kuuntelevat minua, auttavat minua ja haluavat olla kanssani, vaikka olenkin vain tämmöinen. :)

2. Kuuma kupponen teetä
Tee on hyvää ja lämmitää ja sitä voi juoda hitaasti ja nautiskellen. ^^ Tai sitten olen vain addiktoitunut. Juon nytkin teetä.

3. Hyvät sarjikset, kirjat, tarinat ja elokuvat
On mahtavaa, kun ei voi olla nauramatta jollekin sarjikselle tai lukea niin hyvää kirjaa tai muuta tarinaa, että tekisi mieli kenenkään huomaamatta kurkata pari lukua eteenpäin ja saada äkkiä selville mitä tapahtuu. Telkkarissa kunnon toimintaleffat, joissa autoja räjähtelee ja pyssyt paukkuu ja nyrkit heiluu on parhaita. Ja päähenkilö selviää tietenkin aina kaikesta. x) Myös anime-elokuvat ja sarjat on hyviä.

4. Luonto
Puhdas luonto ja ilma on mulle tärkeitä, kun olen aina asunut maalla.

5. Kesäsade
Niin kuin nyt. Ilma puhdistuu ja viilenee ja kaikki näyttää vehreämmältä. Sateen jälkeen tuoksuu raikkaalta ja vähän kukilta sekä puilta.

6. Öinen pyörälenkki
On kiva, kun ilma on viileämpää ja puhtaamman oloista kuin päivällä, eikä aurinko ota silmiin. On myös mukava, kun on rauhallista ja ulkona hiippailee kissoja ja hyvällä tuurilla onnistuu näkemään jäniksen tai pöllön.

7. Eläimet
Oma koira on ihana, kun se on niin iloinen ja innostuu kaikesta niin kuin koirat yleensäkin. Ja kissat on myös lutusia, kun ne puskee ja kehrää. Ja kaikki muutkin eläimet tuo piristystä päivään, vaikka niitä ei silittämään pääsisikään. Ihan pihapiirin pikkulintuja myöten.

8. Kiireettömyys ja rauha
On mukava, kun ei ole kiire minnekään eikä kukaan nalkuta tai patista tekemään kotitöitä.

9. Hyvä ruoka
Hyvä, monipuolinen ja terveellinen ruoka tuo aina paremmalle mielelle. On mukava olla, kun masu on täynnä. :)

10. Kynsien lakkaaminen
Totta kai ne kynnetkin piti mainita. Sellainen pieni näpertely on mukavaa ja kynsilakoista löytyy niin valtavasti hienoja värejä. Jos on saanut tehtyä mielestään jotkin oikein hienot kynnet niin saa olla tyytyväinen itseensä ja niitä kelpaakin sitten esitellä

11. Kynsikilpailussa finaaliin pääseminen
On aina yhtä jännittävää odottaa, että millon finalistit julkaistaan, ja jos satun pääsemään finaaliin asti, niin olen kyllä iloinen. :)

12. Kommentit blogissa
Pitääkö tätä nyt enempää selitellä? Kaikki, joilla on oma blogi/sivu, tietää miten mukava kommentteja on saada. ;)

13. Paketti postissa
Lisää kynsijuttuja! Ihan kuin niitä ei muka ennestään olisi, mutta silti!

14. Ikkunasta ulos katseleminen
Tykkään vain tuijotella ulos. Katselen puita ja lintuja, koiraa, taivasta, metsää, peltoja, milloin mitäkin. Eilen keksin yhden sadun, kun katselin puita ja pilviä. (Ei sillä, että se mitenkään erityisen hieno satu ois ollu.)

15. Yksin kotona olo
On kiva saada olla välillä omissa oloissaan. Saa olla yksin hiljaisuudessa ja rauhallisuudessa tai sitten kuunnella musiikkia ilman, että kukaan tulee valittamaan melusta.

Haastan seuraavat henkilöt:

Mumski
Dekiru
Melissa ja Anneli
~M~

6 kommenttia:

 1. Hah, sinä ilkeä! No, kerta on hyvän mielen haaste, voisin tämän tehdäkin :'D

  VastaaPoista
 2. hei kyselit jeans.fi sivustosta täällä blogis vastasin sulle
  käy kattoon kommentti
  http://nailiaison.blogspot.fi/

  luotettava ja hyvä firma
  nettisivu jeans.fi

  VastaaPoista
 3. Kiitos haasteesta,alankin sitä toteuttamaan:)

  VastaaPoista
 4. eekku: Selvä, kiitos, käyn katsomassa.
  ~M~: Ole hyvä vain. :)

  VastaaPoista
 5. kiitos haasteesta:) Rupeankin sitä heti väsäämään.

  -Anneli

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.