maanantai 4. kesäkuuta 2012

Ostoksia

Tässä vähän viimeaikaisia ostoksia Ihanat kynnet -verkkokaupasta. Nämä tuli itse asiassa jo jokunen viikko sitten, mutta en ole saanut julkaistuksi tätä postausta kuin vasta nyt.


Minun oli pakko äkkiä ostaa alekorista China Glazen Señorita Bonita ja mukaan tarttui samalta osastolta vielä China Glazen Sea Spray ja strasseja. En voinut vastustaa kiusausta. Myönnän, olen alennusten iloinen uhri. Ostin siinä vauhtiin päästyäni vielä niitä mikrohelmiä ja siveltimiä, joita mun on jo niin kauan ollut tarkoitus hommata. Kaupanpäälisiksi sain vaaleanvioletteja sydänpaljetteja ja purppuran värisiä... öh, Mikki Hiiri -paljetteja? Paljetit onkin vähän samaa sävyä kuin nuo lakat.
   Nyt mulla on jo seuraava tilaus suunnitteilla. Äiti lupasi, että saan tilata kynsijuttuja, jos siivoan huoneeni. Olen tässä sitä vasta viikon siivoillut. Se on vaan niin tylsää, että lopetan aina kesken ennen kuin pääsen kunnolla alkuunkaan ja kohta huone onkin jo entistä sekaisempi. En oikeasti tajua, mistä tätä tavaraa aina kasaantuu joka paikkaan! Tässä huoneessa on oikeasti joku kirous!

2 kommenttia:

  1. Ai sunkin huoneessa on kirous :D Meillä on koko asunnossa....

    Ihana tilaus sulle on tullut. Mulla on kanssa noita siveltimiä. Tiedätkö millasiin koristeluihin noita viuhkamaisia käytetään? Mulle se ei ole vielä selvinnyt :D

    VastaaPoista
  2. xD
    En kyllä tiiä, oon miettinyt sitä itekkin. Oon tainnut nähdä youtubessa joidenkin sirottelevan niillä glitteriä kynsille.

    VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.