perjantai 8. kesäkuuta 2012

Ostoksia ja palkinto

Innostuin taas tilailemaan vähän jotain pientä. Nyt päätin mennä ostolakkoon eli vähään aikaan en osta mitään. Oikeasti.


Tässä kuva koko paketista. Kaksi kynsinauhaöljykynää (joita en ilman apua osannut käyttää), China Glazen Skyscraper, 30 purkkia hileitä ja muita pieniä koristeita (^^") ja kaupanpäällisiksi hopeanvärisiä strasseja ja kaksi pientä lasipurkillista hileitä ja yksi mikrohelmiä. Yhteensä hinnaksi tuli 26 euroa + pari euroa postikuluja.


Tässä kaikki hileet, paljetit, strassit, murskat ja mikrohelmet. Kymmenen purkin paketti maksoi 5,50 €, joten yhden purnukan hinnaksi tuli 55 senttiä. Vaikka purkkikokoelmat olivat alennuksessa, ei 55 senttiä yhdestä purkista mielestäni ole mikään erityisen halpa hinta. Petyin vähän joihinkin puteleihin, koska ne olivat vain puoliksi täynnä. Nämä on kyllä aivan ihanan näköisiä ja kimaltavia, mutta käytän hileitä oikeastaan aika vähän, joten näiden pitäisi kestää kauan. Kiva päästä kokeilemaan tuollaisia isompia hileitä ja tikkuhileitä. Yhdessä purkissa oli myös aivan ihania vaaleanvihreitä kolmion mallisia strasseja.


Tämä näyttää ainakin pullossa hienolta avaruuslakalta. Kuva vääristää värejä vähän.

Sitten Tinynaildesignblogin kynsikilpailusta voittamani palkinto:


Vesimelonin tuoksuinen käsirasva ja pieni hyrrällinen kesäisiä fimoja. Käsirasvaputeli on tosi iso (200 ml) ja tuoksuu hyvältä.

Onko kuvat teidän mielestä liian suuria?

6 kommenttia:

 1. Oi joi, glittereitä :D

  Kuvat on minusta juuri sopivan kokoisia, sillä niistä saa selvää ilman, että klikkailee vielä kuvaa erikseen suuremmaksi.

  VastaaPoista
 2. ihanatkynnet.fi -nettikaupasta. Ne olivat kaikki alennuksessa. :) Nyt siellä näyttäisi kyllä olevan vain mustia ja punaisia hilesekoituksia alessa.

  VastaaPoista
 3. Kauhee määrä tavaraa :D Mun mielestä kuvan koko on siinä rajalla, et jos isommaks menee niin sit on liian iso, mut vielä iha ok.

  Kuules, heitin sua myös haasteella:) http://korukynsilla.blogspot.fi/2012/06/hyvan-mielen-haaste.html
  Toivottavasti et ole jo vastannut.

  VastaaPoista
 4. Sinulle olisi haaste blogissani :)

  VastaaPoista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.